Naveta spațială GL

Mercedes GL transformat de Dartz
,
2.17K 0

Am văzut un S 600 Guard antiglonț, dar iată și naveta spațială GL. Compania rusă Dartz a dus securitatea la un alt nivel și a construit o fortăreață pe roți pentru cei disperați să se simtă în siguranță. Și ca să o facă să sune și mai puternic, au numit-o duă denumirea unui elicopter militar, Dartz Prombon Black Shark.

Prombon Black Shark antiglonț poate să se lupte și cu naveta spațială a căpitanului Picard, din moment ce câteva dintre caracteristicile sale sună cam science fiction. Compania rusă susține că titanul rezistent la gloanțe, Kevlar, poate oferi protecție și împotriva minelor activate magnetic. Prezintă și elemente de tehnologie militară cum ar fi un aparat care analizează drumul, acoperiș împotriva atacurilor lunetiștilor și detector de explozibil de la distanță.

Naveta spațială GL

GL-ul făcut de Dartz are acces pe bază de scanare a retinei sau identificare a amprentei

Și nu o să-ți vină să crezi când vezi asta. Mânerele portierelor dispar ca prin minune prin simpla atingere a unui buton. Dar înainte să facă asta, au de oferit o undă de șoc celor care se apropie prea mult. Comunicatul de presă numește cu amuzament acest aspect: “aparat de șoc pentru paparazzi”. Iar cel din interior ar putea fi următorul Michael Jackson!

Nimeni nu poate intra prin efracție în fortăreața ta science fiction. Se deschide ca un seif, prin scanarea retinei proprietarului/șoferului sau prin identificarea amprentei.

Și dacă ai chef de joacă odată ce ai scăpat de zona de conflict, ei bine, iată. Un PlayStation 4 doar pentru tine, în vehiculul tău rachetă, ca să-ți ofere o experiență multimedia incredibilă!

Fabricantul nu a oferit încă detalii tehnice, dar știm că DartZ folosește platforma Mercedes Benz GL 63/65 AMG și oferă două variante de motorizare: V8 sau V12 cu tuning disponibil până la 1 500 CP. Da, ați citit bine: 1 500 CP! Așa că, așa cum spuneam, când căpitanul Picard spunea “Cu toată viteza înainte”, probabil că la asta se referea. Doar cinci “navete spațiale” vor ieși pe porțile uzinei DartZ. Rușii confirmă sloganul Mercedes “Cel mai bun sau deloc” și au pus la interior cele mai bune finisaje, tapițerie din piele și elemente inspirate din istoria aviației (sau poate ar trebui să spunem “a OZN-urilor”?) la interiorul acestui gigant.

Naveta spațială GLCălătorește ca o vedetă

GL-ul antiglonț este deja celebru la Hollywood. Actorul de comedie Sacha Baron Cohen, jucînd rolul Amiralului General Aladeen al Republicii Wadiya, a avut unul în “Dictatorul” (2012), Bruce Willis a condus unul în “Și mai greu de ucis” (2013) în timp ce juca rolul unui agent căruia îi era imposibil să stea departe de zona de împușcături, iar, în această toamnă, l-am văzut pe fostul spion 007, Pierce Brosnan, încercînd să scape de colosul dușmanului în “Omul de noiembrie”. Dar niciunul dintre aceste vehicule nu au avut până acum caracteristici SF.

Ca să fiți siguri că toată lumea știe cine este în interiorul vehiculului stelar, puteți cere gravarea monogramei.

Dar țineți minte! Mai devreme sau mai târziu, va trebui să ieșiți din acest monstru pe roti. Și ar fi bine să fiți la fel de puternic ca el!

Comentati?

Your email address will not be published.