GSC își anunță noul proiect de tuning pentru Mercedes-AMG GT

Mercedes-AMG GT
,
3.02K 0

German Special Customs se încăpățânează să își construiască propria versiune îmbunătățită a modelului Mercedes-AMG GT, iar pentru a ține potențialii clienți în suspans  au publicat două imagini cu noul lor proiect de tuning.

Este de la sine înțeles faptul că un exemplu respectabil de tuning pentru un model de performanță – mai ales când vorbim despre AMG GT – trebuie să implice, înainte de toate, și o doză de agresivitate în ceea ce privește designul.

Iar GSC nu se dezminte când vine vorba de look agresiv, așa că AMG GT a primit un kit aerodinamic de caroserie care include bare de protecție și praguri laterale modificate. Mai mult, noua caroserie vine cu un difuzor frontal, o capotă ventilată și prize frontale redesenate.

amg-gt-gsc-tuning-mercedesblog

Cireașa de pe tort o reprezintă eleronul impunător din spate, completat de un difuzor spate agresiv și de cele patru evacuări finale. În aceste condiții, kit-ul celor de la GSC face ca AMG GT să semene destul de mult cu versiunea Black Series pe care urmează să o primească în viitorul apropiat.

Din păcate, cei de la GSC preferă să păstreze misterul atunci când vine vorba despre performanțele creației lor. Pentru moment, tot ceea ce putem spune este că produsul final va utiliza motorul standard V8 bi-turbo de 4 litri, ce livrează 462 CP și un cuplu de 600 NM pentru versiunea AMG GT și 510 și 650 Nm cuplu pentru versiunea AMG GT S.

În orice caz, nu ar trebui să ne mire dacă modelul AMG GT modificat de GSC va ascunde sub capotă peste 600 CP, date fiind afinitățile tunerilor pentru performanță.

Comentati?

Your email address will not be published.