Mercedes-AMG GT3 va alerga în campionatul Pirelli World Challenge din Statele Unite

,
1.34K 0

Surprize, surprize! Mercedes-AMG GT3 va alerga pe pământ american. Noua vedetă de curse de la Mercedes va intra oficial în sezonul 2016 al campionatului Pirelli Wolrd Challenge.

Cuplul de supermașini de curse Mercedes-AMG va fi comandat de tuner-ul Weistec cu sediul în Orange County. Compania americană dezvoltă piese la comandă rezervate mașinilor Mercedes ultra-performante de mai bine de un deceniu.

Acum, a sosit momentul pentru Weistec să dovedească faptul că expertiza lor în ceea ce privește vehiculele stradale poate filtra oarecum drumul către lumea curselor pro în toată regula.

Cele două mașini Mercedes-AMG GT3 programate să-și facă apariția sezonul viitor în Pirelli World Challenge vor păstra motorul V8 de 6,3 litri aspirat natural, care a făcut carieră cu SLS AMG GT3, o mașină binecunoscută echipei de tehnicieni de la Weistec.

“La Weistec, dezvoltăm performanță în fiecare piesă, iar inovațiile noastre nu numai că își dovedesc abilitățile în laborator, ci și în curse, așa că suntem entuziasmați să ne folosim toate cunoștințele în Pirelli World Challenge, ” a declarat Michael Weiss, șeful departamentului tehnic de la Weistec, care a dezvăluit că echipa de piloți va fi anunțată în lunile care urmează.

 

Comentati?

Your email address will not be published.