Mercedes-AMG GT4 în versiune apropiată de cea de serie, surprins în premieră

,
1.44K 0

Mercedes-AMG GT4 a ieșit deja la teste? La scurt timp de la premiera sa, care a avut loc la salonul auto de la Geneva, seducătorul supercar cu patru uși a fost surprins în premieră, în versiune foarte apropiată de cea de serie.

Fotograful spion de la Autoweek a surprins aceste instantanee în care apare un Mercedes misterios. Să fie oare acesta primul semn de viață dat de AMG GT4? Luați-vă lupele, pentru că aceste fotografii au nevoie de investigații. De fapt, veem o mașină care seamănă izbitor cu viitorul succesor al modelului CLS, dar într-o anumită măsură, pare să fie o mașină diferită.

Vedem așadar că montantul spate se termină mult mai abrupt, spatele este mult mai coborât, iar stopurile sunt mult mai subțiri și mai lungi. Dacă ne uităm și la nasul mașinii, capota pare să fie mai înaltă, iar maina pare să aibă un nas mult mai drept.

Atunci când punem față în față mașina camuflată și conceptul Mercedes-AMG GT dezvăluit recent, putem vedea că partea posterioară este, într-adevăr, identică. Însă acoperișul nu este la fel de alungit, iar montantul din spate pare complet diferit. Știm că literele LB din numărul de înmatriculare le aparțin celor de la Mercedes-AMG, iar țevile de evacuare și frânele cu discuri mari par să confirme că aceasta este, într-adevăr, o mașină care vine de la Affalterbach.

Presupunând că acesta chiar este prototipul GT4, avem atunci prima imagine a rivalului de la Mercedes pentru Porsche Panamera, într-o versiune apropiată de aceea care va intra în producție. Conceptul este deja unul extrem de avansat, fiind propulsat de un sistem hibrid, care combină un motor V8 biturbo de 4.0 litri cu un motor electric, pentru o putere totală de peste 816 CP. Sperăm ca în curând, să vedem mai detaliat mașina, care este așteptată să-și facă apariția în 2019.

Mercedes-AMG-GT4-3

Comentati?

Your email address will not be published.