Mercedes-AMG GT3: Imagini noi cu interiorul mașinii

,
2.23K 0

Încă o serie de imagini ce ne dezvăluie noul Mercedes-AMG GT3 a luat cu asalt internetul. Noua mașină de curse va debuta la Salonul Auto de la Geneva de săptămâna viitoare.

Noul Mercedes-AMG GT3 va primi un eleron masiv, prize de aer adiționale și pasaje generoase ale roților față și spate. Caroseria mai mare creează impresia unui vehicul impunător, în timp ce kitul aerodinamic are rolul de a aduce GT3 cu un pas mai aproape de perfecțiune în ceea ce privește avântul său dinamic.

Primele imagini ale interiorului ne dezvăluie un design simplu. În conformitate cu regulile FIA GT3, toate facilitățile de confort au dispărut, fiind înlocuite cu scaune tip scoică, o caroserie întărită cu lonjeron, volan de curse și panoul de instrumente care ocupă tot spațiul.

Versiunea de curse FIA GT3 a modelului GT va fi disponibilă începând cu sezonul 2016 și va înlocui modelul SLS GT3 care s-a bucurat deja de un imens succes.

Având la bază modelul de serie GT, GT3 va inspira și o versiune legală, de stradă. Versiunea de serie va umple golul dintre actualul vârf de gamă GT S și Mercedes-AMG GT Black Series, care încă așteaptă o confirmare oficială.

Planul a fost deja confirmat de către șeful diviziei de performanță AMG  a Mercedes-Benz, însuși Tobias Moers. „De ce nu? O versiune de serie a modelului de curse GT3 pare o idee destul de bună,” a spus acesta.

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.