Mașina care nu face accidente: Mercedes-Benz cu sistemul Brake Assist PLUS

,
1.71K 0

Celor cărora le place să provoace accidente, vor detesta acest sistem. Celor care urăsc accidentele, vor adora sistemul. Există acum mașini care nu se pot ciocni. Pur și simplu pentru că au sistemul Brake Assist Plus. Sau doar magneți. Ah, da, am uitat să menționăm: vorbim despre puști cărora le place să ciocnească mașinuțe de jucărie!

Fetițele adoră să îmbrace păpușile în fel și chip, apoi să le distrugă. Băieții adoră să își plimbe mașinuțele peste tot prin casă, apoi să le ciocnească. Este în firea viitorului adult. Dar există acum mașini care nu pot provoca accidente: asta pentru că au instalat sistemul Brake Assist Plus.

Uncrashable Brake Assist PLUS

Ce se întâmplă când mașinuțele de jucărie nu se pot ciocni? Punem pariu că nu v-ați gândit niciodată la așa ceva, nu-i așa? Ei bine, nu vorbim doar despre mașinute de jucărie, ci și despre cele reale!

Pentru a promova Brake Assist System PLUS, Mercedes-Benz a instalat magneți foarte puternici în mașinuțe de jucărie. Și le-a livrat celor care au cele mai mari pretenții când vine vorba de siguranță: familiile. Acum, aceste familii pot testa în confortul propriei case, cum un simplu sistem montat pe o mașină poate evita coliziunile. Dar sunt membri ai familiei care vor detesta, pur și simplu, acest sistem instalat pe jucăriile lor: vorbim despre copii! Puteți vedea reacția puștilor supărați că, după ore și ore în care au încercat să ciocnească mașinuțele, nu au reușit să o facă!

https://www.youtube.com/watch?v=pG3wMPNiTPk

Dacă aveți Brake Assist PLUS la Mercedes-ul dumneavoastră, asta nu înseamnă că nu vă mai trebuie asigurare, atenție și prudență.

Comentati?

Your email address will not be published.