Brabus îi conferă lui smart ForTwo o imagine mai puternică

smart ForTwo de la Brabus
,
1.46K 0

Cu toții știm ce le face Brabus mașinilor Mercedes-Ben și smart: le transformă în bestii pe patru roți. Dar de această dată, Brabus își surprinde fanii cu o modernizare de lifestyle pentru noul smart ForTwo. Schimbarea de imagine prin personalizare este ceva ce te-ai aștepta să vezi pe podiumul de defilare, nu într-un salon auto…

Cea mai puternică versiune a smart-ului ForTwo este cea turbo echipată cu motorul turbo de 898 cmc și 90 CP, dar ne așteptăm ca Brabus să-și “folosească magia” și să ofere mai mult de 100 CP la micuțul ForTwo. Între timp, tunerul folosește un alt fel de magie pentru aceia care sunt într-adevăr îndrăgostiți de noua mașină de oraș.

Cu ocazia Salonului Auto de la Paris 2014, Mercedes-Benz a expus o ediție specială smart ForTwo personalizată, modificată fundamental de Brabus. Programul de personalizare “la comandă” a fost demarat acum patru ani și a influențat atât aspectul la exterior, cât și interiorul.

Începînd cu nuanțele speciale “Evening Red” sau “Blue Dark Knight” (deși nu vedem nicio asemănare cu Batman…), smart ForTwo personalizat este un pic diferit de obișnuitul ForTwo. Și “connaisseurii” își vor da seama când vor vedea emblema de deasupra aripii față.

Și interiorul mașinii Brabus smart este modificat: inserțiile din uși, instrumentele de bord, schimbătorul de viteze și volanul au primit tapițerie din piele, scaunele sunt noi, special concepute de Brabus și sunt îmbrăcate în piele Nappa (în tonuri de “Grafit” sau “Fildeș”), în timp ce sistemul de navigație în timp real este oferit de TomTom. Se așteaptă ca prețurile să fie destul de ridicate, comparativ cu varianta standard smart ForTwo, dar un smart modificat de Brabus este deja considerat o mașină deosebită pentru oameni deosebiți.

Comentati?

Your email address will not be published.