AMG GT, un motor ca un leu

Privind înapoi la AMG GT
,
1.51K 0

Mercedes AMG GT a scris un nou capitol în istoria mărcii germane pe 9 septembrie, când a fost lansată mașina generației viitoare la Affalterbach. Acum compania privește înapoi la anii de muncă multă și de creație, cu umor, dar și cu uimire. Și oh, da, motorul AMG GT rage ca un leu, spun ei!

Câteva filmulețe postate de Mercedes-AMG fac ca totul să pară atât de ușor. Bucurați-vă de o analiză nu tocmai serioasă a cercetării din culisele creării Mercedes-ului AMG GT.

Concert perfect al evacuării. Primul film îi arată pe inginerii din departamentul de cercetare și dezvoltare al companiei căutînd sunetul perfect pentru motor. Au avut de ales dintre sunetul scos de amatori cântînd la vioară, țipătul unei capre, o jucărie gonflabilă pentru căței, o cascadă, un avion și un răget de leu. Dumneavoastră ce ați alege dacă ați fi în locul lor?

Dinamică incredibilă. Apoi au fost nevoiți să aleagă dinamica potrivită pentru acest vehicul motorizat nebunește. O mașină veche care aproape se rostogolește, o doamnă aproape căzînd de pe sanie în timp ce înaintează prin zăpadă, un patinator neîndemânatic, un roller coaster care se dă peste cap la nesfârșit și un fotbalist care își driblează toți adversarii au fost opțiunile. Aflați ce au ales urmărind acest video.

O putere de necrezut. Când vine vorba de putere, melcul care își cară casa în spate cu viteza luminii stinse nu are nimic de-a face cu asta. Dar sfărâmarea cărămizilor, gheparzi urmărindu-și prada, urși grizzly luptîndu-se și navete cosmice propulsate în spațiu ar putea avea o putere apropiată de puterea AMG. O putere care îi țintuiește în scaune pe experți, chiar și când aceștia se află pe scaunele din biroul lor.

Senzație și design de neuitat. Să fii sau să nu fi de neuitat? Aceasta a fost întrebarea inginerilor. Suspensii ca în clipurile hip hop, un hippie dansînd în pantalonii lui în carouri? Următorul, vă rugăm! Singurul hotel de 7 stele din lume, Burj-Al-Arab de la Dubai și Opera din Sydney sunt cele care i-au inspirit pe ingineri în conceperea unui look de neuitat pe care l-au căutat de-a lungul istoriei. Amândoi rânjesc în finalul siropos și fac o inimă cu mâinile. Un nou capitol în istoria industriei auto începe acum, spune clipul.

Comentati?

Your email address will not be published.