Mercedes-Benz distins cu premiul Red Dot
, / 858 0

Mercedes-Benz distins cu premiul Red Dot

SHARE
Home Stiri auto Tehnologie Mercedes-Benz distins cu premiul Red Dot

 Anul acesta, Mercedes-Benz a primit prestigiosul premiu pentru design „Red Dot” la categoria „Interfața grafică cu utilizatorul” pentru noul configurator disponibil pe tabletă.

Clienții au la dispoziție o varietate de opțiuni când vine vorba de achiziționarea unei mașini. Clienții pot alege de la caroserie la culoare, la designul jantelor sau al interiorul și, mai mult decât atât, își pot personaliza mașinile în funcție de preferința fiecăruia. Pentru a ajuta clienții să se decidă, Mercedes-Benz a dezvoltat o versiune a configuratorului  special creată pentru tablete, denumită ”Decision Pilot”.

Configuratorul utilizează o interfață optimizată pentru tablete, fotografii HD și vedere la 360 de grade. Premiul a fost acordat pe 24 octombrie în cadrul Galei Red Dot, ce a avut loc la Konzerthaus Berlin. Ceremonia a fost urmată de Noaptea Designerilor la Berlin E-Werk, cu expoziția ”Design on stage”, când a fost expusă munca designerilor.

„Red Dot“ Award

 

Configuratorul disponibil pe tabletă funcționează exact ca o aplicație, însă fără a necesita descărcarea unui browser. Sistemul de navigație afișează doar informația pe care o căutați. Numărul utilizatorilor care au accesat configuratorul, a crescut substanțial de când a fost lansat sistemul ”Decision Pilot”. De asemenea, configuratorul este disponibil și pe dispozitive mobile, precum smartphone-urile.

A fost dezvoltată de Jung von Matt, o agenție web & mobile și realizată de Sevenval, specialist în technologii și provider pentru soluții de mobile marketing.

Mercedes-Benz a recunoscut importanta dispozitivelor mobile pentru interactive mobile marketing, dezvoltându-și în continuare, oferta în acest domeniu.

Dacă doriți să vedeți citiți mai multe despre proiectele câștigătoare, vizitați site-ul www.red-dot.de/cd.

Comentati?

Your email address will not be published.