Nivelul următor în domeniul comenzilor vocale – LINGUATRONIC primește funcții noi la E-Class

,
2.04K 0

Un ecran mai mare, un nou soft multimedia și opțiunea unui bord digital. Așa comunică noul Mercedes-Benz E-Class cu cei aflați la bord. Sistemul LINGUATRONIC a fost optimizat pentru a oferi o experiență exclusivistă la bord.

Sistemul de comandă vocală LINGUATRONIC tocmai a ridicat ștacheta în domeniu. În premieră, acesta permite ca nu numai sistemul multimedia, ci și alte funcții să fie controlate prin comenzi vocale. O simplă comandă poate regla aerul condiționat, fără ca șoferul să fie nevoit să își ia mâinile de pe volan. Sistemul oferă și informații refertioare la data pentru următoarea prezentare în service, limita de viteză curentă și autonomie.

LINGUATRONIC nu are nevoie de conexiune la internet pentru a funcționa. Până la 450 de comenzi sunt disponibile, toate fiind simple, intuitive și natural. Rostirea cuvintelor “Navighează către…” este suficientă pentru a ajunge la destinația dorită. “Du-mă acasă” sau “du-mă la birou” îl vor duce unde trebuie. “Masează-mă” sunt cuvintele care declanșează funcția de masaj. Deja disponibil în unsprezece limbi, sistemul primește acum încă unsprezece.

Mercedes-Benz oferă altă versiune a sistemului Audio 20 la bordul Clasei E, pentru 1011 euro. Acesta vine acum cu ecran multimedia mai mare (12.3 inchi în loc de 8,4). Noul pachet de hărți Mercedes-Benz SD este conceput pentru sistemul Audio 20 (inclusiv Audio 20 cu 12.3 inchi), oferind date reale referitoare la trafic (“Live Traffic Information”).

Comentati?

Your email address will not be published.