Nonda – Ca să-ți găsești bătrânul Mercedes mai ușor în parcare

,
1.21K 0

Într-o lume a tehnologiei, este foarte important să fii conectat. Tocmai din acest motiv, ai un cont de Facebook, de Linkedin și îți salvezi toate contactele în Google. Dar câteodată este nevoie de mai mult.

Proprietarii de mașini au început să aibă o conexiune cu mașinile lor, care trece dincolo de sentimetele care îi fac să dea nume vehiculelor pe care le conduc. Iar încărcătorul rapid ZUS smart charger de la nonda le dă o mână de ajutor. Nu toate mașinile sunt echipate cu cele mai noi și mai moderne sisteme multimedia, care să permită o conectivitate suficient de performantă cu telefonul mobil, astfel încât să vă indice exact locul în care se află mașina. Dar nonda ZUS smart-charger poate face asta, indiferent de cât de vechi îți este Mercedes-ul. Există o sumedenie de încărcătoare auto, dar acest dispozitiv micuț chiar este diferit.

Nonda 2

În primul rând, poate încărca dispozitivele mai rapid decât cu un încărcător normal de la bricheta mașinii, datorită contactorului din titan al încărcătorului. Titanul are o conductivitate superioară metalelor din care sunt făcute, de obicei, încărcătoarele auto. De asemenea, forma plotului de încărcare este studiată astfel încât să asigure o suprafață de contact mai bună, eliminând pierderile. Astfel, cele două detalii tehnice importante duc la o capacitate mai mare de încărcare a dispozitivelor dumneavoastră (smartphone, tablete etc.). Dar aceasta este doar una dintre capacitățile oferite de încărcătorul inteligent ZUS.

Cât de aproape te duce ZUS de mașina pierdută în parcare, aflați AICI!

Dacă descărcați și instalați aplicație ZUS Smart car locator (de pe Google Play sau Appstore) veți putea obține mai multe avantaje de la micul încărcător. Poate cea mai importantă funcție a sa este de a găsi mașina în parcare. Pur și simplu conectați prin bluetooth telefonul la încărcătorul rapid și prin aplicație iar aceasta vă va ghida exact la mașină. Aplicația nu funcționează la fel pe orice smartphone, la unele indicând poziția prin Google maps, iar la altele printr-o săgeată de dirijare pe ecranul telefonului. Deci nu veți mai pierde timp cărând bagaje voluminoase sau grele căutând mașina prin parcare. Totodată, sistemul vă va informa și cu privire la starea de încărcare a acumulatorului mașinii și eventualele fluctuații considerate alarmante de către softul ZUS. Iar, dacă nu considerați esențiale aceste funcții, aveți totuși parte de un încărcător mult mai eficient (până la de două ori) decât alt dispozitiv de pe piață.

Comentati?

Your email address will not be published.