STOC EPUIZAT – Toate modelele Mercedes-Maybach G 650 Landaulet s-au vândut

,
1.41K 0

Au fost 99 și nu a mai rămas nici măcar unul. Dacă plănuiați să achizionați un asemenea vehicul, ați stat prea mult pe gânduri. Mercedes a vândut toate modelele Mercedes-Maybach G 650 Landaulet într-o singură lună, prima de când SUV-ul și-a făcut debutul în showroom-uri.

Prezentat în februarie la Geneva, cel mai lux SUV a captat atenția bogaților extravaganți care plănuiau să plece într-o călătorie cu stil în safari. Având la bază modelul Mercedes-Benz G 500 4×4², mașina a moștenit punțile portale. SUV-ul Maybach este propulsat de un motor V12 de 6.0 litri care produce o putere fabuloasă de 630 CP și un cuplu maxim de 1.000 Nm.

SUV-ul cabrio, scandalos de opulent și exotic, stă la 450 mm de sol, aleargă pe jante din aliaj de 22 de inci, și este pregătit să înfrunte orice suprafață, garantând, în același timp, un confort excepțional pasagerilor aflați în spate. Pentru că da, în spate trebuie să stai, acolo ai scaune individuale cu funcție de masaj cu pietre calde și un ecran cu sistem multimedia pentru fiecare dintre pasagerii VIP. Un perete despărțitor îi separă pe aceștia de șofer. Cu un ampatament extins cu 60 de centimetri, până la 3,43 m, mașina oferă un spațiu inegalabil.

g650-landaulet-13

SUV-ul Landaulet de 3,3 tone este cel mai scump off-roader din lume și este programat să-i eclipseze pe rivalii Maserati Levante și viitorul Rolls-Royce Project Cullinan, niciunul dinte modele nefiind disponibil în versiune decapotabilă.

Cine ar cumpăra însă, asemenea SUV decapotabilă? Întrebarea ar trebui parafrazată: cine nu ar cumpăra? Avându-i în vizor pe oamenii cu dare de mână și gusturi extravagante din Orientul Mijlociu și Africa de Sud, Mercedes-Maybach G 650 Landaulet este vehiculul perfect pentru safari.

Fiecare dintre cele 99 de unități s-a vândut pentru 750.000 de dolari, tranzacțiile aducând în contul brand-ului de lux 74.250.000 euro.

Comentati?

Your email address will not be published.