Buturuga mică răstoarnă carul mare – Mercedes-AMG Brabus G500 4×4² pus la pământ de un Prius

Londra, Anglia
,
3.53K 0

Vizionarii n-au greșit atunci când au spus că propulsia alternativă va cuceri lumea. Se pare că se întâmplă deja. Un Mercedes-AMG Brabus G500 4×4² a fost pus la pământ de un Prius hibrid în centrul Londrei.

Accidentul spectaculos a avut loc pe celebra Sloane Street, un epicentru al proprietarilor de mașini exotice.

Conform martorilor, monstrul 4×4² a intrat în intersecție la culoarea roșie a semaforului, iar șoferul compactei Toyota nu a reușit să oprească la timp pentru a evita impactul. Probabil că Londra a fost zguduită din temelii atunci când bestia de peste 2 tone și jumătate a căzut la pământ. Toyota Prius s-a ales cu bara față distrusă, capota îndoită și cu airbag-urile sărite. Conform celor mai recente informații, Prius-ul este un vehicul Uber, dar, în momentul accidentului, șoferul se afla singur în mașină.

Brabus-G500-4x4-roll-over-crash-London

Goliat Mercedes s-a ales cu montanții de pe partea dreaptă îndoiți, iar proprietarul ar putea să se gândească la un SUV decapotabil de acum, pentru că plafonul cu care a venit din fabrică este bun de dat la fiare vechi. Bestia a atins și un stâlp dintr-o stație de autobuz în drumul său spre asfalt.

Având în vedere prețul acestui Mercedes-AMG Brabus G500 4×4², care pornește de la peste 230.000 de euro, puteți vedea cum s-au dus banii pe apa Sâmbetei, în imaginile de mai jos:

Comentati?

Your email address will not be published.