În stil cecen: Cel mai lung alai de nuntă cu Mercedes-uri

,
2.11K 0

Cecenia este, fără îndoială, un stat rareori asociat cu averea și cu mașinile de lux. Dar acum, valuri de filmulețe și-au făcut apariția pe YouTube, pentru a demonstra că ne înșelăm. Acestea înfățișează nu numai o nuntă fastuoasă, ci și cel mai lung convoi de Mercedes-uri format vreodată.

Ok, recunoaștem, alaiul nu este alcătuit numai din bijuterii Mercedes S-Class și G-Class, ci cuprinde și câteva exemplare Rolls-Royce Phantom, Wraith și Ghost, plus modelele clasice obligatorii.

Nunta cea mare a fost pusă la cale de nimeni altul decât șeful Republicii Cecene (fostul stat sovietic) și de fostul rebel cecen, Ramzan Kadîrov, pentru nepotul său. Așa se explică audiența de înaltă clasă.

Dar de ce un alai atât de mare? Rutam Tapaev, liderul Partidului Tinerilor, explică: „Acesta este un obicei străvechi în Caucaz. Oricând are loc o nuntă (sau o înmormântare), toți invitații își aliniază mașinile elegante într-un lung convoi. Cu cât este mai mare convoiul, cu atât sunt mai mari respectul și prestigiul acordate mirelui și miresei.”

https://www.youtube.com/watch?v=O7yeuMe0dqU

Comentati?

Your email address will not be published.