Ice, ice, baby! Mercedes-Benz Driving Event sfidează iarna!

Saalfelden, Austria
,
1.45K 0

Iernile de poveste nu trebuie să fie neapărat și liniștite. Nu atunci când ești obsedat de mașini. Pentru șoferii care nu pot recurge la transportul în comun nici chiar atunci când drumurile sunt acoperite de gheață, Mercedes-Benz a pus la cale un Driving Event în Saalfelden, Austria.

Șoferi amatori din lumea întreagă au urcat la volanul unora dintre cele mai sportive mașini și au fost învățați cum să conducă în siguranță, dar în același timp, incitant, încă din momentul în care iau loc în mașină. Evident, nu au lipsit nici drifturile cu doze maxime de adrenalină pe suprafețe acoperite cu gheață. Anvelopele Bridgestone au asigurat control deplin chiar și în situațiile riscante.

“Săniile” Mercedes i-au ajutat să trăiască la maximum și să-și arunce în aer limitele de până atunci.

Instructori de top au supravegheat atent tot ceea ce s-a întâmplat în Saalfelden, în arena de gheață de 120.000 de metri pătrați, cu diverse grade de dificultate. Profesorii le-au predat elevilor lecții despre cum pot fi mai buni pe șosele.

Glume și râsete în jurul focului de tabără, în decorul perfect oferit prin amabilitatea gazdelor din munții Austriei, dar și povești de neuitat spuse la un pahar de vin. Acestea sunt detaliile care au completat perfect jocurile de iarnă pe roți.

Mercedes-Benz Driving Event 2

Iar acesta nu este nici pe departe sfârșitul, ci abia începutul. Pentru alte evenimente care îți taie respirația, aruncă o privire la pagina oficială de Facebook Mercedes-Benz Driving Event și poate te vei alătura profesiniștilor. Evenimentele au loc în fiecare weekend.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Z4yxdl3vPMA

Comentati?

Your email address will not be published.