Unimog-ul lui Schwarzenegger: camionul lui Arnie este iar de vânzare

,
2.96K 0

Unimog, Schwarzenegger. Cuvinte care merg împreună ca ursul și mierea. Preaiubitul Unimog care i-a aparținut lui Arnold Schwarzenegger este din nou scos la vânzare pe eBay. Și are un nume, ca orice animal de companie: Terminator. Ce altceva ar fi putut fi?

Acum doi ani, în septembrie 2014, însuși “Terminatorul”, Arnold Schwarzenegger, a vândut Unimog-ul construit în 1977 unui cetățean american, contra sumei de 208250 de euro.

Acum, noul proprietar bănuiește că poate scoate profit de pe urma camionului făcut la comandă, Unimog U1300 SE 6.4. Vrea să vândă Unimog-ul cu 231 CP al lui Arnie pe eBay și cere 322.000 de euro pentru vehiculul care este practic, indestructibil.

Însă, prima tentativă de a vinde Terminatorul a eșuat. Listarea pe eBay s-a încheiat pe 28 ianuarie, dar Unimog-ul lui Schwarzenegger nu și-a găsit cumpărător, așa că licitația a fost reactivată. Dacă suma solicitată va fi oferită, preaiubitul și bătrânul vehicul al lui Arnie s-ar dovedi cu adevărat o investiție care merită toți banii.

Schwarzenegger-Unimog-Terminator-9

Vopsită în argintiu, mașinăria cu doar 1.800 de mile la bord vine cu o listă lungă de dotări. Pe podea, a fost montată o banchetă cu centuri pentru trei persoane. În plus, vehiculul prezintă un sistem pentru reglarea presiunii în pneuri, aer condiționat și o cameră pentru marșarier.

Schwarzenegger-Unimog-Terminator (1)Pentru o înfățișare amenințătoare, Arnorld s-a asigurat că la bord se află un roll-cage și un bulbar frontal. Atunci când ești o legendă la Hollywood, siguranța este obligatorie! Nici activitățile dificile din off-road nu ar trebui să-i provoace o creștere de tensiune viitorului proprietar, în cazul unei întâmplări nefericite: camionul este dotat cu troliu.

Am păstrat pentru final piesa de rezistență. Acest Terminator Unimog îl va onora pe viitorul proprietar cu un autograf de la însuși Schwarzenegger – gravat pe bord.

Comentati?

Your email address will not be published.