„Tractari Auto in stil american” – Oferită în special autoturismelor Mercedes

,
2.22K 0

Serviciul de Tractari Auto devine din ce în ce mai solicitat, în majoritatea cazurilor, din pricina numărului mare de persoane care își achiziționează mașini la mâna a doua, fără să facă o verificare amănunțită a acesteia. O mașină care nu a fost întreținută nu va avea același randament și vă va supune la cheltuieli neașteptate și, în cel mai nefericit caz, va putea să cedeze chiar în cele mai nepotrivite momente în locuri unde cel mai apropiat service auto este la zeci de kilometri distanță.

Compania specializată RomTractari vă pune la dispoziție numeroase sfaturi pe care trebuie să le urmați pentru a va asigura că autovehiculul pe care îl veți achiziționa nu prezintă urme de uzură și mai ales, acesta nu este furat.

Pentru început, societatea RomTractari realizează numeroase servicii de tip intervenții rapide, depanare a defecțiunilor mecanice și tehnice, deține aparatură necesară oricărui tip de tractare. Unul dintre cele mai solicitate servicii de tractare este „Remorcarea în stil american”. Această intervenție rapidă se realizează în special autoturismelor Mercedes. În momentul în care modelele noi, echipate cu cutie automată, nu mai pornesc sau au bateria descărcată, nu mai pot trece în mod neutru mașina, fiind imposibil de manevrat roțile. Acest lucru face aproape imposibilă ridicarea pe platforma a mașinii, însă noi avem soluția necesară în acest caz. Se va realiza remorcarea într-un stil inedit, prin blocarea roților autoturismului, aceasta fiind apoi așezată cu atenție pe platforma noastră. Astfel, noi avem soluția tuturor problemelor dumneavoastră într-un timp foarte scurt și la prețuri accesibile.

În momentul în care v-ați hotărât că achiziționarea unei mașini la mâna a doua este cea mai bună alegere pentru dumneavoastră, urmează un proces îndelungat în care va trebui să alegeți marca, anul, modelul și bugetul în care trebuie să va încadrați. Trebuie să țineți cont și de faptul că pot exista și cheltuieli suplimentare pentru verificarea la un service auto specializat, pentru înlocuirea consumabilelor, pentru achiziționarea unor noi anvelope, dar și pentru un eventualul transport, în cazul în care achiziția se face dinafara orașului dumneavoastră. După ce ați stabilit aceste criterii urmează vizionarea câtorva mașini pe care le considerați perfecte pentru nevoile dumneavoastră, iar într-un final veți lua o decizie foarte importantă. Însă un există un aspect pe care mulți dintre noi nu îl luăm în calcul:varianta că autovehiculul să fie furat și apoi revândut. Câți dintre noi ne-am gândit că ni s-ar putea întâmpla chiar nouă acest lucru?

Ne este cunoscută tuturor cererea crescută pentru automobile la mâna a doua, iar comercianții auto neautorizați încearcă să găsească tot felul de trucuri prin care pot să își maximizeze veniturile, cu o investiție cât mai mică. Astfel, comercializarea mașinilor grav avariate, a celor cu kilometri modificați sau chiar a celor furate reprezintă câteva dintre capcanele pe care le aplică necunoscătorilor. În anul 2018 au fost raportate peste 300 de autoturisme, motociclete, autobuze sau chiar și camioane care au fost aduse în România pentru a fi recomercializate, chiar dacă acestea erau declarate furate în țara de proveniență. În plus, există numeroase autovehicule care au fost aduse în țară dinainte că acestea să poată fi raportate ca fiind furate, astfel existând o multitudine de variante prin care răufăcătorii pot să evite depistarea lor.

Un lucru care nu ne este cunoscut tuturor, este faptul că, proprietarul poate să declare mașina furată chiar și după 1 an de la incident, iar actualul posesor al autovehiculului va fi despăgubit de intermediar, iar în majoritatea cazurilor acest lucru nu se va întâmpla.

Echipa de Tractari Auto, RomTractari, deține experiența necesară pentru a vă oferi câteva dintre trucurile pe care le puteți folosi pentru a afla dacă mașina pe care doriți să o achiziționați este sau nu furată.

Noi vă recomandăm să apelați la o persoană expertă în acest domeniu care să va ajute în întregul proces de vânzare-cumpărare. Întotdeauna vă poate fi de folos și o a doua părere a unui specialist care se va asigura că achiziția este una bună. Trebuie să verificați actele autovehiculului și să acceptați doar variantele în original, nu copiile. Totodată, dacă va aflați în situația în care dealerul auto este dispus să va ofere doar talonul și o singură cheie, înseamnă că trebuie să va puneți câteva semne de întrebare.Verificați la Registrul Auto Român dacă autovehiculul este declarat furat și niciodată nu îl achitați înainte că vânzătorul să va ofere certificatul de autenticitate emis de Registrul Auto Român. În plus, noi va sfătuim să nu vă entuziasmați prea repede de prețul jos al unui automobil, acesta poate fi principalul factor care să va dea de bănuit că ori mașina nu este într-o stare bună de funcționare, sau este furată.

Societatea de Tractari Auto, RomTractari, vă oferă servicii calitative la orice ora din zi sau din noapte, indiferent de locația dumneavoastră. Echipați cu platforme și echipamente performante, vor începe procesul de intervenție rapidă într-un timp scurt, la costuri accesibile. Vă invităm să accesați website-ul companiei unde puteți afla mai multe detalii în legătură cu serviciile și tarifele acestora.

Comentati?

Your email address will not be published.