Limuzină în lanțuri – Un Mercedes-Benz W124 cu un look bizar

,
1.34K 0

Un Mercedes-Benz W124 din anii ’90, înmatriculat în Ungaria, are acum o înfățișare cel puțin ciudată. Limuzina rulează acum pe jante uriașe și are lanțuri și diamante pe caroserie.

Ce fel de tuning mai este și ăsta? Mergem în Ungaria ca să privim de aproape o limuzină Mercedes-Benz W124 cu o schimbare de look fără precedent în lumea auto. De la distanță nici nu-ți dai seama că ar avea vreo problemă.

Alergînd pe jante masive cromate, Mercedes-ul vine cu diamante care acoperă indicativul. Dacă sunt sau nu diamante veritabile, nu vom ști niciodată.

Dar oare diamantele și lanțurile se potrivesc? Poate doar în vreun vis… îndrăzneț, dar care sigur nu include mașini. Însă această limuzină din Ungaria a primit plăcuțe încojurate de lanțuri solide, așa cum am văzut iarna pe roțile camioanelor.

Nici la interior, mașina nu pare mai normal. Pielea neagră și inserțiile lemnoase par apropiate de cele originale, dar ceasurile de pe bord au cifre în fonturi diferite și diamante inserate. Flanșele portierelor au fost îmbrăcate în piele de crocodil vopsită în portocaliu. Din nou, punem la îndoială caracterul original.

Limuzina a parcurs deja 316 270 km sau cel puțin așa arată kilometrajul. Este greu de crezut că acesta ar fi scăpat fără modificări.

Și de la distanță arăta atât de normal, nu-i așa? Sau nu tocmai…

Comentati?

Your email address will not be published.