Roger Federer, ambasador de imagine pentru Mercedes-AMG GLE 63 Coupe

,
1.88K 0

Mercedes-Benz s-a aliat cu tenismenul elvețian de legendă Roger Federer pentru promovarea noului Mercedes-AMG GLE 63 Coupe, în cel mai nou spot publicitat dedicat SUV-ului cu accente sportive.

Ca să fie totul clar încă de la început, Federer dezvăluie că pasiunea sa pentru Mercedes-Benz a debutat încă din adolescență, chiar înainte de a obține permisul de conducere.

“Când ai fost în vârful ierarhiei atât de mult timp, cum te menții acolo?” Mercedes se grăbește, astfel, să facă legătura între modelul său de ultimă oră GLE Coupe și campionul în vârstă de 33 de ani, subliniind determinarea acestora, luptînd să fie mereu în top.

Cum traducem acest mesaj? Simplu. Mercedes-Benz GLE Coupe acoperă două clase de vehicule: firea sportivă a unui coupe impregnată cu elementele tipice unui SUV robust.

Transmisia automată cu nouă trepte 9G-TRONIC și sistemul de tracțiune integrală permanentă 4MATIC sunt dotări standard, alături de suspensia pneumatică AIRMATIC opțională, disponibilă pentru prima oară cu sistemul de amortizare adaptivă ADS Plus.

Caracterul sportiv al noului GLE Coupe este evidențiat și de sistemul 4MATIC modificat pentru o agilitate superioară cu distribuția cuplului 40:60 față-spate.

A venit momentul să descoperiți singuri legătura de iubire dintre Roger Federer și GLE Coupe. URMĂRIȚI NOUL CLIP DE MAI JOS.

Comentati?

Your email address will not be published.