Eurodatacar devine sponsorul echipei Mercedes-AMG DTM

,
1.51K 0

Echipa de DTM Mercedes-AMG are un nou partener. Odată cu deschiderea sezonului la Hockenheim (1-3 Mai), compania franceza Eurodatacar va deveni sponsorul echipei.

Logo-ul Eurodatacar va fi inscripționat pe mașinile conduse de noua echipă ART Grand Prix, ai cărei piloti sunt începătorii DTM Lucar Auer și campionul DTM din 2005, Gary Paffett.

Eurodatacar este lider de piață în fabricarea dispozitivelor anti-furt pentru mașini. Milioane de șoferi de mașini din toată lumea vor beneficia zilnic de produsele și de serviciile grupului Eurodatacar, contribuind astfel la combaterea jafurilor din autovehicule.

Compania a mai participat cu succes la curse de mașini și cu alte ocazii, cum ar fi campionatul mondial de raliuri și legendara cursa 24 Hours de la Le Mans. În ambele cazuri, piloții sponsorizați de Eurodatacar au câștigat diverse curse și titluri.

Ulrich Fritz, liderul echipei DTM Mercedes-AMG: „Avem plăcerea să vă prezentăm un nou membru al echipei noastre și anume Eurodatacar, care se bucură deja de o tradiție în motorsportul internațional. Eurodatacar se poate lăuda cu multe victorii obținute în timpul susținerii curselor sportului cu motor. Acest lucru ne dă certitudinea și ne facem să privim cu încredere un parteneriat pe viitor cu ei.”

Comentati?

Your email address will not be published.