Hello, yellow! Acestea sunt mașinile care arată bine chiar și galbene

,
2.21K 0

Galben! Ce culoare! Un Mercedes galben nu veți vedea niciodată. Decât dacă este un AMG. AMG GT a readus galbenul la viață cu a sa vopsea Solarbeam. Dar mult înaintea lui, am privit prin ochelari de soare acel Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive.

Acesta a fost cel mai îndrăzneț dintre toate: Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive era un diavol pe roti! Lansat în 2012, la Salonul Auto de la Paris, mașina sport cu portiere tip future cerea să fie luată în serios: ajungea la 100 km/h în 3,9 secunde, fiind doar cu 0,4 secund mai lentă ca SLS AMG cu propulsie convențională. Venea cu patru motoare electrice și tracțiune integrală selectivă. Și era vopsită – așa cum ați ghicit – în galben Solarbeam (Rază de Soare). Avea acele gene AMG pe care GT-ul lansat în 2014 le-a preluat cu mândrie.

SLS AMG Electric Drive venea ca un avangardist, dar au fost și alte mașini care au îndrăznit să pășească pe teritoriul culorilor orbitoare.

Porsche 911 Turbo S

01-porsche-911-turbo galben

Una dintre cele mai vândute mașini sport din istorie, ajungând la aproape un million de unități comercializate de la debutul său în 1963, Porsche 911 înghite foc și scuipă fum. Modelul S, propulsat de un motor V6 twin-turbo care dezvoltă 580 CP, cu 40 mai mult ca 911 Turbo și cu 210 CP mai mult ca 911 Carrera, este cel care a vrut să vadă cum îi stă în galben. Și incredibil, arată senzațional!

 

McLaren 650S

01-mclaren-650-s galben

McLaren 650S, cu înfățișare dramatică și spectaculoasă, mai ales datorită portierelor, venea pe lume ca o mașină inspirată de monoposturile din Formula 1 și era pusă în funcțiune de un V8. Așa că vopseaua Volcano Yellow aplicată manual la 650S nu arată nici măcar jumătate din ceea ce se ascunde sub capotă. Silueta uluitoare a bolidului este îmbrăcată în fibră de carbon.

 

Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce

01-lamborghini-lp750-superveloce galben

De-a dreptul un fulger pe șosea: Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce. Ușor și puternic, părea gata de decolare, atingând 100 km/h în doar 2,8 secunde, totul grație motorului său V12 cu 750 HP. Incisiv și agresiv, Aventador – chiar fără a trece prin proceduri de personalizare – venea vopsit în Giallo Orion. Culoarea strălucitoare era doar una dintre nuanțele standard.

 

Vreți să vedeți cum arată și alte supermașini galbene? Vă invităm pe site-ul Robbreport.com.

Comentati?

Your email address will not be published.