Star Wars mania ajunge și la smart – Cine va câștiga războiul spațial?

,
1.71K 0

Mania Star Wars a lovit și cea mai mică dintre mașini. Vehiculele smart fortwo s-au aliniat pentru a întâmpina așa cum se cuvine cea mai recentă creație a companiei Walt Disney. Dar de partea cui sunt smart-urile? Îl vor căuta și ei pe Luke Skywalker și de ar vrea să-l găsească?

Smart-urile fortwo albe joacă rolul soldaților stormtrooper care i supun Marelui Conducător Snoke și comandanților acestuia. Nepotul lui Darth Vader, Kylo Ren, atras de partea întunericului și fascinat de imaginea bunicului, se află printre cei care dețin controlul acestor trupe. Ren le dă ordine pe parcursul misiunii care îl duce în căutarea lui Luke Skywalker.

Poate credeți că, în clipul smart, un reprezentant al forței întunericului ar trebui să fie interpretat de vreo limuzină S-Class? Ei bine, chiar și un smart fortwo negru poate călca pe urmele temutului Darth Vader!

“În războiul spațiului, există un singur câștigător. Smart!” Ei bine, nu vorbim chiar despre spațiu, ci despre spațiul de parcare.

“Star Wars: The Force Awakens” a zdrobit orice record la box office, cu încasări uluitoare în valoarede 238 milioane de dolari în primul weekend după lansare. Cel de-al șaptelea episode al seriei va acoperi în curând cheltuielile companiei Walt Disney, care a plătit 4 miliarde de dolari pentru a cumpăra “Star Wars” de la creatorul său, George Lucas.

Comentati?

Your email address will not be published.