Ignore Gravity! Mercedes-AMG și Cigarette Racing Team se aliază din nou!

,
1.33K 0

Încă o dată, Cigarette Racing Team și Mercedes-AMG pornesc într-o misiune secretă pe mare. Putem să dezvăluim doar numele proiectului. Este vorba despre Ignore Gravity (Ignoră gravitația)! Noi nu îndrăznim să ne aventurăm în larg, dar ambarcațiunea de viteză o va face cu siguranță!

Avînd în comun dragostea și obsesia pentru viteză și pentru motoare ultra-performante, atât pe apă, cât și pe uscat, Cigarette Racing Team și Meredes-AMG pun la cale construirea unei noi ambarcațiuni de viteză, inspirată de cea mai recentă mașină de curse creată la Affalterbach: Mercedes-AMG GT3.

Așadar, Cigarette Racing 41′ SD GT3 va fi expusă, alături de vehiculul care i-a inspirat venirea pe lume, mașina de curse Mercedes-AMG GT3, la Târgul Internațional al Ambarcațiunilor de la Miami, care va avea loc luna aceasta.

La același eveniment desfășurat în aceeași locație, dar anul trecut, cele două companii au prezentat împreună conceptul Cigarette Racing 50 Marauder GT S, echivalentul, în versiune navală, a bolidului Mercedes- AMG GT S. Ambarcațiunea cu o lungime totală de 15 metri, 50 Marauder GT S, poate atinge o viteză maximă de 217 km/h.

Mercedes-AMG și Cigarette Racing Team fac echipă pentru diverse proiecte încă din 2007. Dar ceva ne spune că ar trebui să rămânem pe recepție. Partea cea mai interesantă abia acum urmează!

Comentati?

Your email address will not be published.