Motocicletele MV Agusta sunt acum disponibile în showroom-urile Mercedes

,
1.44K 0

Din momentul în care MV Agusta și Mercedes-AMG și-au anunțat parteneriatul savuros în 2014, ne așteptam să vedm motocicletele italiene apărînd în showroom-urile Mercedes. Pentru moment, doar pe Bătrânul Continent.

Așteptarea a luat sfârșit în privința mult doritelor motociclete, care au devenit acum disponibile în showroom-urile selectate din Europa. Numărul lor exact ajunge la 127, informație dezvăluită de CEO-ul de la MV August, Giovanni Castiglioni.

În ceea ce privește popularitatea, MV Augusta se află încă în spatele rivalilor Ducati și BMW Motorrad, iar schimbul de clienți interesați în gama de vehicule de la Mercedes ar putea propulsa compania italiană către cote de popularitate mult mai ridicate. Și bineînțeles, colaborarea cu Mercedes va crește nivelul de expunere și, evident, cifrele de vânzări.

Pentru a marca debutul acestui parteneriat comercial, MV Agusta va lansa o ediție limitată a motocicletei F3 800 vopsită în Solar Beam, aceeași culoare ca și supercarul care decorează aceleași standuri în showroom-uri.

Mercedes-AMG și MV Agusta au demarat colaborarea în octombrie 2014, aceasta incluzînd și marketing-ul și vânzările. Producătorul din nordul Italiei a obținut recunoașterea la nivel global grație motocicletelor sale cu tehnologie avansată și ultraperformante, devenit rapid una dintre companiile de success în lumea competițiilor moto.

MV Agusta a obținut, până la ora actuală, 75 de titluri mondiale (37 de titluri la constructori și 38 la piloți) și a câștigat 270 de curse. Pe parcursul îndelungatei sale prezențe în competiții, piloți de legendă cum ar fi recordmanul campion mondial Giacomo Agostini, Carlo Ubbiali, John Surtees, Mike Hailwood și Phil Read, au concurat cu toții pentru compania italiană.

Mercedes-AMG și MV Agusta au un istoric asemănător, dar și o pasiune pentru viteză și tehnologie ultra-performantă. Atât producătorul de la Affalterbach și compania italiană cu sediul la Varese combină ideal tehnologia cu măiestria. Sunt puternici separate, dar împreună sunt imbatabili.

Comentati?

Your email address will not be published.