Mercedes nu poate ține un secret! Mai multe fotografii cu Mercedes-Maybach G 650 Landaulet, iată și interiorul

,
1.72K 0

Mercedes se pricepe la construit mașini, dar trebuie să învețe să țină secrete! Și asta pentru că mașina care trebuia să fie cel mai bine păstrat secret al companiei în acest început de an, Mercedes-Maybach G 650 Landaulet, a fost dezvăluită în totalitate. Avem acum și interiorul Maybach-ului decapotabil.

Curajos și extrem, acest off-roader cu dotări de limuzină readuce în prim plan tradiția automobilelor Landaulet, mașini de lux care prezintă un acoperiș din pânză deasupra pasagerilor din spate.

Așa cum fotografiile confirmă, sub capota acestui Mercedes-Maybach G 650 Landaulet se regăsește atotputernicul V12 de 6.0 litri, care ar trebui să dezvolte o putere de 630 CP și un cuplu maxim de 1.000 Nm, transmis către cele patru roți prin intermediul sistemului ultra-performant al companiei.

Mercedes-Maybach G 650 Landaulet (1)

Construit pe șasiul preluat de la G 500 4×4², SUV-ul Maybach vine cu un ampatament extins de la 2.850 mm la 3.428 mm, oferind cu generozitate spațiu în plus pentru prețioșii pasageri. Aceștia vor fi într-adevăr tratați regește, pentru că acoperișul pliabil le va permite să acolo să se bronzeze, iar un perete despărțitor îi va ține la distanță de șofer, oferindu-le intimitatea pe care și-o doresc. Aceștia vor fi răsfățați cu cele mai prețioase materiale ale companiei, dar și cu o zonă de ședere ultra confortabilă, în timp ce două ecrane tip tabletă le vor oferi divertismentul necesar.

Mercedes-Maybach G 650 Landaulet (4)

Prezența logo-ului Maybach pe montantul spate confirmă că modelul este unul cu totul special. Mercedes-Maybach G 650 Landaulet va debuta la Salonul Auto de la Geneva din luna martie sau chiar mai devreme, săptămâna viitoare, la primul salon auto internațional în aer liber care va avea loc la Monaco. Se pare că numai 99 de astfel de vehicule vor fi construite și vor fi comercializate contra unei sume pe măsura exclusivității: peste 3000.000 de euro.

Comentati?

Your email address will not be published.