Halloween fericit alături de Mercedes-Benz!

Mercedes-Benz sărbătorește Halloween
,
1.32K 0

Mercedes-Benz le-a urat tuturor clienților un Halloween fericit alături de Mercedes și a postat fotografii adecvate pentru noaptea fantomelor, a vrăjitoarelor și a pisicilor negre.

Halloween fericit

Blocajele rutiere ne omoară!

Am spus “pisici negre”? probabil că cel mai bine ar fi să spunem “Seria neagră”. Anul trecut, exact în aceeași vineri bântuită de octombrie, Mercedes-Benz din South Bay a postat o fotografie a unui SLS AMG Black Series, numindu-l “un dovleac din iad”.

Ia priviți din nou! Cine se află la volan? L-ați mai văzut? Poate în videoclipul “Thriller”? sau poate a așteptat prea mult într-un blocaj rutier…

Importată din Statele Unite în țări din întreaga lume, Halloween se sărbătorește și la dealerii Mercedes. Unii dintre ei își invite clienții să vină deghizați. Din păcate, nu există reduceri pentru cele mai înfricoșătoare costume. Așa că showromm-urile vor fi pline de vampire, vrăjitoare și vârcolaci. Vă vom ține la current dacă vreun vârcolac își bagă coada în mecanismul vreunui motor.

Dar înainte de acest lucru, mai avem o imagine de speriat! În acest an, showroom-urile americane lovesc din nou! Nu, nu va faceți griji, este doar un mod de a spune. Nu au niciun topor și niciun cuțit și nimeni nu joacă rolul lui Jack Spintecătorul. “Nu vei avea necazuri în noaptea drăcușorilor dacă ești prea rapid ca să fii prins”, susțin cei de la Mercedes-Benz SUA, chiar sub fotografia noului S65 AMG Coupe.

Ați văzut și dumneavoastră un dovleac care arată ca un Mercedes? Sau poate ați văzut în trafic un șofer care arăta ca o fantomă? Arătați-ne! Trick or treat! (Păcăliți-ne sau dați-ne bomboane!)

Halloween fericit

Ești suficient de rapid ca să scapi de pericolele lumii de dincolo?

 

Comentati?

Your email address will not be published.