smart forgigs, cea mai mică sală mobilă de concerte din lume

,
2.41K 0

Modelul smart forgigs tocmai a devenit cea mai mică sală mobilă de concerte. Conceptul creat cu ajutorul companiei JBL, cu care Daimler colaborează de mult timp în ceea ce privește sonorizarea, poate servi și ca amplificator mobil pentru concerte live ale artiștii de stradă.

Sistemul ultra modern din acest fortwo are o putere maximă de 5720 watti. Un total de cinci amplificatoare oferă o intensitate impresionantă a sunetului de până la 150 dB: trei amplificatoare JBL GTO 751 EZ alimentează difuzoarele. Acestea controlează în total patru tipuri de seturi de boxe JBL GTO 609 C, fiecare cu două comutatoare și două boxe medii. În plus față de aceste 16 difuzoare, mai există două subwoofere puternice, fiecare cu diametrul de 30 cm.

Și asta nu e tot. Un procesor de semnal audio digital de ultimă oră (DSP) produs de experții italieni Mosconi poate emite prin opt canale și, prin semnal Bluetooth, poate procesa și documente nearhivate în formate cum ar fi Wav sau Flac și, nu mai e nevoie să spunem, documente comprimate sau în format mp3. Semnalele sunt transmise de la aparate mobile cum ar fi tablete sau smartphone-uri prin A2DP (Advanced Audio Distribution Profile). Aparatele cu sisteme de operare iOS, Android și Windows pot fi, de asemenea, conectate. Rezultatul este un sunet sofisticat, curat ca lacrima.

smart-forgigs-4

Boxele medii au fost integrate în fiecare portieră, patru comutatoare fiind amplasate în bord. Subwooferele se găsesc în portbagajul smart-ului, flancate de o pereche de boxe medii/comutatoare pe partea stângă și pe partea dreaptă a ușii portbagajului.

Ca o lovitură de maestru, smart forgigs se laudă și cu lumină ambientală de interior și de exterior. DJ-ul poate folosi butoanele pentru a alterna culorile după cum dorește, dar și pentru procesorul audio.

Comentati?

Your email address will not be published.