S63 AMG Cabriolet “Edition 130” aniversează venirea pe lume a automobilului

,
1.74K 0

Mercedes-Benz sărbătorește 130 de ani de la începuturile automobilului prin lansarea Mercedes-ului S63 AMG Cabriolet “Edition 130”, dezvăluit în această dimineață la Detroit.

Salonul Auto Internațional 2016 nu gravitează doar în jurul noului E-Class. Mercedes are și alți ași în mânecă, iar primul dintre aceștia este un S-Class Cabriolet ediție limitată. De fapt, o ediție foarte limitată, pentru că doar 130 de mașini vor fi puse în vânzare pentru clienții din lumea întreagă, așa cum dovedește emblema amplasată chiar la baza consolei centrale, dar și o gravură pe rama volanului.

edition-130-1-15

Carl Benz și Gottlieb Daimler au inventat automobilul în 1886, punînd bazele mașinilor moderne, așa cum le știm în zilele noastre.

“Primele automobile de la Carl Benz și Gottlieb Daimler au fost vehicule decapotabile. Mercedes-AMG onorează această realizare a părinților fondatori cu acest cabrio exclusivist și demonstrează procedurile de dezvoltare la care a fost supus automobilul în ultimii 130 de ani”, explică Tobias Moers, șeful Mercedes-AMG.

Printre detaliile distinctive care decorează modelul Mercedes-AMG S 63 Cabrio Edition 130 cu nivelul său garantat de exclusivism, regăsim vopseaua specială ultra-lucioasă “alubeam silver”, acoperișul textil roșu Bordeaux și jantele negre mat de 20 de inchi cu 10 spițe și cu margini lucioase.

edition-130-1-9

Modificările par la fel de subtile la interior, Mercedes-AMG S 63 Cabriolet Edition 130 prezentînd finisaje unice în nuanțe AMG carbon sau piano black, plus exclusivista tapițerie din piele nappa Designo, care poate fi comandată în combinațiile roșu Bengal/negru sau, opțional gri cristal/negru.

CITIȚI AICI TOTUL DESPRE ANUL 1886, ANUL ÎN CARE MERCEDES-BENZ A PUS PRIMA MAȘINĂ PE ȘOSEA

Comentati?

Your email address will not be published.