Nou sistem de infotainment pentru E-Class

Mercedes-Benz E-Class
,
1.79K 0

După un facelift consistent în 2013, Mercedes a modernizat sistemul infotainment de la E-Class prin introducerea accesului la internet fără restricții.

Lansat în 2009, Mercedes E-Class a fost amplu revizuit în 2013. Datorită evoluției rapide a comunicațiilor și a tehnologiei media, Mercedes a modernizat sistemul multimedia Comand Online de la E-Class.

Conectat la un telefon cu Bluetooth, sistemul multimedia Comand Online oferă internet funcțional, permițînd accesul online fără restricții, atunci când vehiculul se află pe loc. Alte aplicații Mercedes-Benz, cum ar fi Mercedes-Benz Radio sau Service Mercedes-Benz pot fi folosite atunci când mașina se află în mișcare.

Trei sisteme multimedia sunt disponibile pentru E-Class.

  • Sistemul multimedia Audio 20 CD multimedia cu radio cu două tunere, informații despre trafic, unitate CD care redă MP3 și alte formate, interfață Bluetooth, două porturi USB, slot pentru card SD și interfață media integrate în unitatea centrală pentru conexiune prin iPhone sau iPod.
  • Sistemul de navigație Garmin Map Pilot, nou la E-Class, care funcționează împreună cu sistemul Audio 20 CD și stochează informațiile referitoare la hărți pe card SD. Poate fi operat prin intermediul controller-ului dar și prin control vocal.
  • Sistemul Multimedia Comand Online cu un singur DVD, un hard disc cu memorie de 200 GB pentru navigație, telefon, audio, video și internet.

Serviciul Life Traffic Information este inclus fără taxe suplimentare pe o perioadă de trei ani și ajută la găsirea unei rute optime pentru rulare, cu timpi de sosire foarte exacți și oferă informații referitoare la trafic cu foarte mare acuratețe. Life Traffic Information ia în considerare foarte multe informații primite din diverse surse și le transferă prin internet, cu ajutorul unui modul de comunicare pe bază de card SIM integrat. Serviciul este disponibil în multe state europene.

De asemenea, gama E-Class a fost completată cu modelul E 220 BlueTec 4Matic, care dezvoltă 170 CP și 400 Nm.

Comentati?

Your email address will not be published.