Conceptul Cigarette Racing 50 Marauder GT S inspirat de Mercedes-AMG GT S

Cigarette Racing 50 Marauder GT S
,
1.56K 0

Cigarette Racing și Mercedes-AMG prezintă cel mai recent model rezultat din colaborarea lor pe termen lung la Târgul Internațional de Ambarcațiuni de la Miami: Cigarette Racing 50 Marauder GT S Concept, încarnarea maritimă a noului Mercedes-AMG GT S, care a fost de asemenea, expus la Miami.

Cigarette Racing a colaborat cu Mercedes-AMG încă din 2007. Ca și super mașinile de la Mercedes-AMG, ambarcațiunile de viteză construite de experții americani, care măsoară între 11,6 și 16,87 metri, sunt printre cele mai rapide și cele mai exclusiviste din segmentul lor.

Noul concept Cigarette Racing 50 Marauder GT S este propulsat de două motoare de curse Mercury, dar puterea totală nu a fost făcută publică încă.

Ambarcațiunea de viteză cu o lungime de aproximativ 15 metri și o lățime de 2,40 metri a făcut o economie de aproximativ 450 de kilograme față de greutatea standard pentru omologare, grație unei structuri ușoare inteligente. Conceptul 50 Marauder GT S poate atinge viteza maximă de 217 km/h.

La exterior, strălucește carenă neagră și logo-ul AMG în culoarea AMG Solarbeam cu decorațiuni negru mat. Interiorul finisat manual este dominat de o combinație negru – AMG Solarbeam cu elemente decorative negre în Alcantara. Designul este inspirat de carlinga ambarcațiunii clasice Cigarette Racing. Interfața prezintă conexiune prin Bluetooth, control computerizat, patru display-uri high-resolution, sistem de navigație Garmin și Cigarette și un sistem audio de ultimă generație.

Conceptul unic a fost expus weekendul care s-a încheiat la Salonul Internațional pentru Amabarcațiuni de la Miami, care are loc la Centrul de Convenții Miami Beach și poate fi achiziționată pentru prețul de 1,2 milioane de dolari.

Comentati?

Your email address will not be published.