Brabus scoate la vânzare un Mercedes-Benz 280 SE din 1970

Mercedes-Benz 280 SE Convertible
,
2.91K 0

Când vine vorba de tunarea modelelor Mercedes-Benz, cei de la Brabus sunt printre cei mai buni, dar ei se pricep foarte bine și la restaurarea mașinilor clasice Mercedes-Benz.

Brabus este o companie înființată în 1977 în Germania, specializată în tunarea modelelor Mercedes-Benz, smart și Maybach.

Poate cel mai elegant și mai fascinant model clasic pe care l-au restaurat până acum este acest Mercedes-Benz 280 SE Convertible cu motor de 3.5 litri din 1970.

Ceea este și mai surprinzător este faptul că acest model Mercedes-Benz 280 SE este nou-nouț și nu, nu este deloc o glumă. După ce mașina a fost restaurată, kilometrajul arăta nici mai mult, nici mai puțin decât 0 kilometri, ceea ce o transformă într-o raritate în zilele noastre. Dacă vreți să vă convingeți, puteți analiza oferta celor de la Brabus chiar pe website-ul lor. Trebuie să vă pregătiți sufletește pentru că prețul mașinii este de 495.000 de euro. Sunt o mulțime de bani, fără îndoială, dar când admiri această frumusețe îți vei da seama că merită fiecare bănuț. Unde mai pui că pare proaspăt scoasă din fabrică, chiar dacă pe plăcuța de înmatriculare stă scris „02.04.1970”.

Mercedes-280-SE-4

Acest Mercedes-Benz 280 SE a primit un tratament de restaurare de 6 stele din partea Brabus Classic Center, ce a inclus inspecția meticuloasă a fiecărei componente. Cei de la Brabus nu au modificat în niciun fel exteriorul sau interiorul mașinii, păstrând același motor. Sub capotă găsiți aceeași unitate de 3,5 litri în 8 cilindri care produce 200 CP.

A fost o mașină mult prea avansată pentru timpul său. Spunem asta pentru că beneficia de geamuri electrice, aer condiționat, tapițerie bej din piele, plafon retractabil din material textil, dar și radio.

Comentati?

Your email address will not be published.