Forjat la cald – Mercedes-Benz S550 cu jante Forgiato

,
2.04K 0

Companiile aftermarket, pur și simplu, nu se pot abține când vine vorba despre ceea ce ele numesc “nașul segmentului de lux”, Mercedes-Benz S-Class. Limuzina construită la Stuttgart a primit tratamentul Forgiato, compania care strălucește – la propriu! – pe radarul experților care fac mașinile să arate intimidant.

Și nu au schimbat doar jantele, așa cum fac de obicei, ci au moficat total înfățișarea limuzinei Mercedes-Benz S550, în colaborare cu o companie de tuning cu sediul la Los Angeles, RBD. Aceștia au îmbrăcat mașina într-un kit aerodinamic din fibră de carbon, care include inserții unice pe grila frontală, o buză a spoilerului, ventilații uriașe pe lateral, un eleron pe capacul portbagajului și un difuzor de aer care integrează țevile de evacuare.

Forgiato S550 6

Îmbrăcată în costumul argintiu din fibră de carbon, caroseria mașinii propulsate de motorul V8 contrastează într-un mod impresionant cu jantele roșii de 22 de inchi. “AMG ar avea multă bătaie de cap dacă ar încerca să-l copieze”, susțin experții de la Forgiato, lăudîndu-i pe cei cu care au făcut echipă pentru această transformare. Am avea totuși unele dubii.

Ne așteptăm cu toții acum să vedem mașina cu jante roșii mate în vreun clip hip hop, filmat nu departe de plaja din Malibu, și un rapper cu lanț gros de aur dînd din cap la volanul Mercedes-ului S 550 reconfigurat de Forgiato.

Comentati?

Your email address will not be published.