Operație estetică: Mercedes-AMG GT S de Prior Design

,
2.18K 0

A trecut deja un an de când Mercedes-AMG GT a văzut lumina zilei într-o prezentare spectaculoasă acasă la AMG, înAffalterbach. Dar încă atrage companiile de tuning ca un magnet. Nu este vorba că nu ar arăta așa cum trebuie. Dar liniile sale și puterea sunt surse de inspirație. A venit acum rândul celor de la Prior Design să construiască propria lor versiune a Mercedes-ului AMG GT S.

Compania germană de tuning tocmai a publicat aceste fotografii. Pozele arată super sportiva de la Mercedes, versiunea S, îmbrăcată într-un wide body kit, care îi asigură o imagine mai puternică și mai multă agresivitate. Cât despre sistemul de propulsie, acesta a rămas intact, pentru că, de această dată, “chirurgii” de la Prior Design au făcut doar o… operație estetică.

Mercedes-AMG GT S Prior Design

O operație estetică ce a avut ca țintă montarea unei noi capote, care integrează patru prize de aer, un splitter proeminent în față, prize de aer masive pe lateral, arcade evazate ale roților, praguri laterale, iar pe spate a primit un spoiler tip ducktail și un difuzor de vânt. Toate componentele sunt realizate dintr-un amestec de fibră de sticlă și duraflex, materiale care sunt flexibile și, în același timp, rezistente.

Cât despre jantele care ajută acest bolid să parcurgă distanța de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde, este vorba despre PD3Forged Superlight, cu un design de ultimă oră, dar specialiștii companiei de tuning nu spun nimic despre dimensiunile acestora.

Mercedes-AMG GT S Prior Design

În schimb, oferă, la cerere, un interior făcut pe comadă, dar și un sistem de evacuare nou.

Cum spuneam, munca experților de la Prior Design nu a inclus și motorul Mercedes-ului AMG GT S. Unitatea AMG V8 de 4,0 litri dezvoltă tot 510 CP și un cuplu de 650 Nm. Mașina profită la maximum de toate aceste cifre, reușind să atingă o viteză maximă limitată electronic de 310 km/h.

Comentati?

Your email address will not be published.