Faceti cunoștință cu Zeus, zeul tuturor zeilor pe șosele și în offroad!

Mercedes G 63 AMG
,
1.55K 0

Faceți cunoștință cu Zeus. Este zeul zeilor. Asta a vrut să demonstreze compania de tuning DMC când a publicat fotografii cu cel mai recent bodykit realizat de experții săi pentru Mercedes G63 AMG. O mașină construită să conducă lumea în offroad, dar și în zonele metropolitante. Totuși, parcarea acestui gigant ar putea fi o problemă.

Body kit-uri pentru G-Class? Apare câte unul în fiecare zi. Dar sunt câteva care îl fac pe uriașul de la Mercedes să iasă în evidență. Cum ar fi, de exemplu, acesta realizat de către DMC. O provocare pentru ochii tuturor curioșilor și pentru toate mașinile cu înfățișare amenințătoare. Dar Zeus pare în stare să facă față oricărei provocări cu imaginea sa exotică și luxoasă.

Zeus 2

Compania aftermarket a limitat producția acestui body kit la doar zece unități. Bare redesenate, o capotă ventilată personalizată și aripi proeminente, toate sculptate în fibră de carbon, transformă acest G-Class într-un zeu al tuturor zeilor, atât în offroad, cât și pe autostradă, și îl fac cu aproape 4 centimetri mai lat, și în față, și în spate.

Din punct de vedere al puterii, această mașinărie furioasă ajunge la 660 CP, dezvoltați de motorul său V8 biturbo, care garantează, în versiune standard, 537 CP. Fotografia promoțională făcută publică în decembrie anul trecut ne dădea dreptul să sperăm la peste 800 CP.

DMC pune la cale un război cu un alt zeu al offroad-ului, Kronos: “Așa cum ne spune mitologia, Zeus a câștigat o bătălie epică, învingîndu-și propriul tată, pe Gronos.” Până acum nu am auzit decât de zeul timpului și cu siguranță, acela nu era “Gronos”… Dar DMC face referire la o creație marca Mansory, prezentată anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt. Așa că așteptăm cu nerăbdare un război pe cinste!

Sursă foto: DMC.

Comentati?

Your email address will not be published.