Iarna la volan – Adio, cod portocaliu! Bună ziua, adrenalină!

,
1.2K 0

Jumătate din planetă este sub zăpadă, dar sunt și oameni care profită de acest lucru la maximum. Șoferii aflați în căutarea unei experiențe memorabile au parte de o porție senzațională de adrenalină la bordul unui Mercedes. Totul se întâmplă pe un circuit închis, în compania unor șoferi profesioniști. Așa că vă rugăm să nu încercați așa ceva pe drumurile publice!

Mercedes-Benz Driving Events îi ajută pe șoferi deja sătuli de zăpadă să vadă iarna dintr-un alt punct de vedere. Zilele cu ninsori abundente și ger nu mai înseamnă nimic. Adio, cod portocaliu de viscol și ger! Derapajele controlate pe zăpadă sunt totul acum. Instructori profesioniști îi învață pe amatori cum să se descurce în condiții de drum cu polei sau zăpadă. Sau doar cum să se distreze.

Winter Driving Event (5)

Evenimentele se desfășoară la Sorsele, în Suedia. Primul a avut loc deja și de acolo vă aducem aceste fotografii senzaționale. Dacă ați ratat prima serie, nu-i nimic. Altele sunt programate la sfârșitul fiecărei săptămâni până la finele lunii februarie. Oricine se poate înscrie dacă este dispus să plătească 4.700 de euro.

Pe parcursul a patru zile, dintre care trei vor fi petrecute la voaln, programul dumneavoastră ar include derapaje în cerc, slalom de drifturi, un circuit cu gheață, un circuit special pentru raliuri și multe altele. În plus, dumneavoastră ați fi cei care decid ce este mai interesant și mai util.

Pentru aceste evenimente, limuzina C-Class, C-Class Coupe și C-Class break sunt disponibile în regatul de gheață.

Fotografii via Eventfotograf Thomas Langer

Comentati?

Your email address will not be published.