Linkin Park încinge gheața la AMG Driving Academy

,
1.28K 0

Așa cum vor ei sau deloc! Trupa rock Linkin Park și-a făcut apariția la evenimentul AMG Driving Academy din Suedia. Artiștii au condus GT-urile exact așa cum cântă: într-un stil furtunos!

Arvidsjaur, Suedia. Un colt de rai din vârful munților. Sau era așa cel puțin până când Linkin Park și AMG Driving Academy și-au făcut apariția în zonă. Nu departe de Cercul Polar, Mike Shinoda, Phoenix și Joe Hahn au urcat la volanul bolizilor Mercedes-AMG GT și au încins gheața în stilul lor characteristic.

Drifturi și pedale apăsate până la podea au fost principalele puncte de atracție ale aventurii celor de la Linkin Park. Evenimentul a făcut parte din programul de iarnă al celor de la AMG Driving Academy. Departe de scenă și de admiratori, pistele alunecoase și terenurile acoperite cu zăpadă au fost terenul de joacă al formației în Suedia.

Și pentru că nimeni nu crede până nu vede, membrii formației s-au lăudat cu isprava postînd fotografii pe Facebook și pe Instagram.

Trupa californiană care și-a făcut apariția în industria muzicală mondială în 1996, s-a întors acum în studio pentru a pregăti lansarea unui nou album. Propulsați către celebritte de primul lor album “Hybrid Theory”, cei trei care sunt prieteni încă de câd erau colegi de școală sun tuna dintre puținele formații care și-au păstrat formatul original.

 

Comentati?

Your email address will not be published.