Încă un Mercedes-Benz pentru Federer

,
1.66K 0

Roger Federer tocmai a câștigat Masters Series de la Shanghai și a mai primit un Mercedes. De această data, este vorba despre Clasa E cabrio. Probabil ca nu mai are loc pentru trofee și modele Mercedes. Acum patru ani, elvețianul în vârstă de 33 de ani a semnat un contract care îi asigură un Mercedes la fiecare șase luni.

Este un model care îi lipsea lui Roger Federer. Clasa E cabrio (care valorează aproximativ 75 000 de dolari), care a fost expus în timpul turneului ATP Shanghai Masters Series, va fi în garajul său imediat ce organizatorii chinezi i-l vor livra.

Elvețianul, aflat pe locul 2 în clasamentul ATP, a câștigat turneul din China și a obținut un premiu în valoare de 798 540 de dolari, după ce l-a învins în finală pe francezul Gilles Simon, cu 7-6(6), 7-6(2) și a obținut cel de-al treilea titlu ATP World Tour Masters 1000.

Mercedes-Benz este sponsorul open-ului de tenis și, în fiecare an, nemții oferă transport de lux pentru jucători și VIP-uri. În acest an, 30 de limuzine Clasa S și 30 de SUV-uri de lux Clasa R au fost mașinile oficiale la turneul Masters Series, care le-a acordat jucătorilor premii totale în valoare de 4 195 895 de dolari.

Roger Federer are o slăbiciune pentru China. Primul său partneriat cu brand-ul cu stea în trei colțuri a fost cu Mercedes-Benz China, în 2008. Această data coincide cu momentul în care Mercedes a început să sponsorizeze turneul de Masters Series de la Shanghai.

Șoferul elvețian de Mercedes se apropie de liderul mondial Novak Djokovic și încearcă să termine anul 2014 pe primul loc.

Federr a fost și martorul unui moment impresionant, la semifinal în care l-a bătut pe sârb. Un spectator chinez și-a cerut logodnica în căsătorie, în timpul pauzei dintre game-uri, atunci când camera era pe ei. Din fericire, răspunsul a fost “da”!

 

Comentati?

Your email address will not be published.