Nebunie curată! Brabus Mercedes G63 850 Widestar expus la Geneva

Salonul Auto de la Geneva
,
1.94K 0

La Salonul Auto de la Geneva, standul Brabus arată ca o adevărată herghelie cu armăsari pur-sânge. Mii de cai putere și-au găsit un loc în spațiul expozițional, iar Mercedes G63 850 Widestar nu face decât să ridice media de putere cu al său motor V8 biturbo de 6 litri.

De fapt, ceea ce găzduiește G 63 AMG sub capotă este o unitate de 5,5 litri, dar cei de la Brabus nu au fost de acord cu acest aspect, așa că s-au simțit nevoiți să intervină cu bagheta lor magică. Așa se face că motorul cu turbocompresoare mai mari și cu un sistem de evacuare cu țevi amplasate acum lateral duc SUV-ul Mercedes tocmai până la 850 CP.

Cuplul maxim atinge 1,450 Nm și este transmis către toate cele trei roți cu nume pompos: “PLATINUM EDITION” Monoblock Y. Poate că SUV-ul pătrățos de la Mercedes arată ca o balenă uriașă, dar este de fapt, un atlet în toată regula: aleargă de pe loc până la 100 km/h în fix 4 secunde. SUV-ul care oprește traficul în loc, întoarce capete și taie respirația vine cu o viteză limitată electronic la 260 km/h. Mai mult decât suficient pentru acest bison, îndrăznim să spunem.

Brabus-G63-850-Widestar-4

Și dacă ne spuneți că v-ați îndrăgostit de mașina asta la prima vedere, înainte de a afla ce poate să facă, vă credem pe cuvânt. Bare agresive, o capotă redesenată și aripi evazate, toate lucrate în fibră de carbon, plus interiorul ultra confortabil s-ar putea să aibă ceva de-a face cu sentimentele dumneavoastră, nu-i așa?

Brabus-G63-850-Widestar-14

La interiorul SUV-ului Brabus Mercedes G63 850 Widestar, compania de tuning a oscilat, probabil, între un club de noapte și un birou. Așa se face că mașina vine cu LED-uri inserate în plafon, un monitor de mari dimensiuni care coboară din el, dar și display-uri tip tablet montate în spatele tetierelor, care probabil îi vor face pe pasageri să uite de măsuțele pliabile. Partea din spate este dotată și cu o serie de comenzi pentru pasageri.

Comentati?

Your email address will not be published.