Colecția mașinilor de vis – Un tur al standului Mercedes-Benz de la Geneva
, / 946 1

Colecția mașinilor de vis – Un tur al standului Mercedes-Benz de la Geneva

SHARE
Home Saloane auto Geneva Colecția mașinilor de vis – Un tur al standului Mercedes-Benz de la Geneva

S-a deschis sezonul decoptabilelor la Geneva, în prima zi de primăvară, cu o întreagă colecție de mașini de lux, printre care modele roadster și cabrio uluitoare cum este noul C-Class Cabriolet, prezentat cu mai puțin de 24 de ore în urmă. Modelele revizuite SL și SLC roadsters, noul S-Class Cabriolet, dar și o ediție limitată a Mercedes-ului AMG S 63 4MATIC Cabriolet, urcă și ele pe scena improvizată de Mercedes-Benz la Geneva.

La cea de-a 86-a ediție a Salonului Auto de la Geneva, Mercedes-Benz expune nu mai puțin de 37 de vehicule într-un stand uriaș, care acoperă 3.120 de metri pătrați și care aduce în prim plan ceea ce compania numește Colecția Mașinilor de Vis.

Modelele decapotabile urcă pe scena show-ului de la Geneva cu mândrie. Începînd cu micuțul smart fortwo cabriolet și până la ultra-luxosul S-Class Cabriolet, cea mai recentă și probabil cea mai numeroasă gamă de mașini decapotabile din istoria Mercedes deschide oficial sezonul rulării în aer liber.

Mercedes-Benz C-Class Cabriolet și Mercedes-AMG C 43 Cabriolet

Prezentate cu mai puțin de 24 de ore în urmă, cele două combină reputația respectabilă și de tradiție a limuzinei de clasă medie cu plăcerea de a conduce modelele cabrio de la Mercedes. Sunt decapotabile care pot rămâne fără acoperiș tot anul, pentru că beneficiază opțional de sistemele de protecție împotriva vântului și de încălzire la nivelul gâtului, AIRCAP și AIRSCARF.

Colecția mașinilor de vis (6)

În ceea ce privește modelele standard, gama de motorizare se extinde de la unități care dezvoltă 156 CP (115 kW) până la 367 CP (270 kW). Mașina va ajunge în showroom-uri în vara viitoare.

C 43 4MATIC Cabriolet este dedicat acelora care preferă să apese pedeaua de accelerație până la podea. Un motor V6 biturbo de 3,0 litri, cotat la 367 CP (270 kW) și cu un cuplu maxim de 520 Nm, trimite puterea către toate cele patru roți prin intermediul cutiei automate ultra-rapide 9G-Tronic.

Mercedes-Benz E-Class

Cea mai inteligentă limuzină business din lume își face debutul pe pământ european la Geneva, la aproape două luni de la premiera sa mondială care a avut loc la Salonul Auto de la Detroit. E-Class 2016 este cu un pas mai aproape de rularea autonomă, pentru că limuzina este acum capabilă nu numai să păstreze distanța corectă față de vehiculul aflat în fața sa, ci și să-l urmeze până la viteze de 210 km/h sau chiar să-l depășească.

Mercedes-Benz New Year´s Reception and World Premiere of The new E-Class, Detroit 2016

Un ecran de înaltă rezoluție, de 12,3 inchi, cu tehnologie touch, răspunde la gesturi orizontale și verticale, permițîndu-i șoferului să controleze întregul sistem multimedia doar prin simple gesturi de glisare, fără ca acesta să fie nevoit să-și ia mâinile de pe volan.

Mercedes-Benz SL

Luna aprilie a acestui an va marca momentul în care noul Mercedes-Benz SL va ajunge și el în showroom-uri. Acesta vine cu motoare mai puternice față de predecesorul său, în compania cutiei automate cu 9 trepte, 9G-Tronic și beneficiind de sistemul DYNAMIC SELECT, cu cinci moduri de rulare, dar și de Active Body Control, cu funcție de înclinare în viraje.

2016-mercedes-sl-facelift-9

Aceste dotări vor duce experiența la volan la un nou nivel dinamic.

Mercedes-Benz SLC

Noul Mercedes-Benz SLC marchează aniversarea de 20 de ani a modelului și vine pe piață un nou nume, o nouă înfățișare și, evident, dotări high-tech optimizate, cum ar fi sistemul inteligent de iluminare LED. Schimbarea de nume a fostului SLK face acum aluzie la relația strânsă pe care o are cu limuzina C-Class, cu care împarte platforma.

Mercedes-Benz SLC (10)

Gama de modele SLC începe cu versiunea entry-level SLC 180 și se încheie cu Mercedes-AMG SLC 43.

Mercedes-AMG 63 4MATIC Cabriolet “Edition 130”

Mercedes-AMG 63 4MATIC Cabriolet “Edition 130” este mașina care marchează 130 de ani de la inventarea automobilului. În 1886, Carl Benz și Gottlieb Daimler au construit primele vehicule cu propulsie proprie.

edition-130-1-8

Exclusivistul model “Edition 130” vine cu elemente de execepție, potrivite pentru o asemenea aniversare.

Mercedes-Benz V-Class EXCLUSIVE

Mercedes-Benz redefinește clasa MPV-urilor cu noul Mercedes-Benz V-Class EXCLUSIVE.

mercedes-benz-v-class-exclusive-1

Cu finisaje extraordinare de culoarea aluminiului mat, cu prize de ventilație argintii cromate, cu un plafon îmbrăcat în material DINAMIA și cu un acoperiș panoramic de mari dimensiuni, noul V-Class EXCLUSIVE beneficiază și de prezența unei console centrale mari, care integrează un frigider, dar și suporturi termice pentru pahare.

One Comment

Comentati?

Your email address will not be published.