De-a v-ați ascunselea – Schița noului Mercedes-Benz C-Class Cabrio înaintea debutului oficial de la Geneva

,
1.62K 0

Mercedes face asta de fiecare dată când răsare o nouă stea în portofoliul companiei. Așa că istoria se repetă, pentru că nemții se pregătesc de debutul noului Mercedes-Benz C-Class Cabrio, care va avea loc la Salonul Auto de la Geneva. Noua decapotbilă și-a făcut deja apariția pe internet sub forma unei schițe.

Mai sunt doar două săptămâni până la debutul oficial, dar artiștii tehnologiei de la Mercedes-Benz nu mai au răbdare. Și nici noi nu mai avem, mai ales când vedem schița decapotabilei cu patru locuri apărută pe rețelele de socializare. Producătorul auto premium numără zilele până când va ridica prelata de pe noul vehicul cu acoperiș din textil: Mercedes-Benz C-Class Cabrio 2017. Mașina decapotabilă se va alătura unei companii selecte: Mercedes-Benz SL, SLC și AMG S65 Cabrio.

Cel mai probabil, prima versiune prezentată va fi C300, care va veni cu un motor de 2,0 litri cu 4 cilindri, dezvoltînd 241 CP. Dar Mercedes păstrează ce e mai interesant pentru final: versiunile AMG C43 și C63 îi vor călca rapid pe urme, evident, cu un plus de putere sub capotă: un V6 de 3,0 litri cu 367 CP pentru C43 și un V8 biturbo de 4,0 litri, lăudîndu-se cu 500 CP pentru ultra-performantul C63.

O versiune C 350 Plug-In version este așteptată și ea să-și facă apariția ceva mai târziu.

C-Class Cabrio vine cu un acoperiș textil, spre deosebire de rivalul Seria 4 de la BMW, dar asemănîndu-se, în acest sens, cu decapotabila A5 de la Audi.

Prima decapotabilă care poartă insigna C-Class va fi expusă pe 1 martie la Geneva și va ajunge în showroom-uri în toamna viitoare.

Comentati?

Your email address will not be published.