Un van Mercedes pentru orice necesitate. Sprinter, Vito și Citan modificate de TecForum

,
2.01K 0

Fie că necesitățile tale profesionale implică un van, o rulotă, un camion de pompieri, o ambulanță sau chiar o macara, Mercedes are o soluție pentru orice scenariu posibil, cu gama sa de vehicule comerciale TecForum.

Mercedes a prezentat versiunile modificate de TecForum ale modelelor Sprinter, Vito, V-Class și Citan, asupra cărora se operează modificări fie în mod direct, fie prin intermediul partenerilor Mercedes. Avînd la bază modelul Sprinter 3500, acestea sunt acum disponibile oficial pentru a fi comandate și acoperă un portofoliu cu lungimi încadrate între patru și șapte metri și cu mase între 1,8 și 5 tone.

TecForum-Mercedes-vans-30Dacă există un model ideal pentru distribuție, care să descrie relația strânsă dintre Mercedes și partenerii săi responsabili cu van-urile TecForum, acesta este alianța cu Partner Solution. În relații strânse cu Mercedes, compania oferă, la ora actuală, 13 versiuni TecForum diferite, în mod special în domeniul meșteșugurilor, al construcțiilor și al serviciilor de livrare, oferind soluțiile lor direct prin intermediul dealer-ilor Mercedes.

Penru a demonstra cât de apropiată este relația companiei Mercedes cu partenerii săi, permiteți-ne să spunem doar atât. Încă din faza de dezvoltare a noilor vehicule comerciale, nemții transmit deja date tehnice esențiale (și secrete) către producătorul de caroserii, în așa fel încât acesta să poată plănui anticipat propriile sale soluții. În plus, un modul special ușor configurabil dirijează schimbul între vehiculul de bază și noua caroserie.

TecForum-Mercedes-vans-8

Vanurile Mercedes TecForum. Vehicule pe care le întâlnim zi de zi. Vanuri care oferă ajutor, care transport, care răcesc și care asigură distracție și care sunt companioni discreți. Descoperiți gama uriașă de vanuri special Mercedes, răsofind o galerie foto care este la fel de impresionantă.

Comentati?

Your email address will not be published.