Kit inovator de fitness de la Mercedes-Benz dedicat șoferilor de camioane

,
1.92K 0

Mercedes-Benz a lansat TopFit Set, un kit inovator pentru fitness dedicat șoferilor de camioane. Producătorul german este convins că sportul reprezintă un pas înainte spre o viață mai bună, mai sănătoasă.

Nu, nu este deloc o glumă. Mercedes-Benz chiar vrea să-i ajute pe șoferii de camioane să se mențină în formă și nu vorbim despre vreun scaun sau pat luxos și atent studiat din punct de vedere ergonomic, ci despre o soluție veritabilă de fitness la purtător, denumită TopFit Set.

Ceea ce vrea inovatorul kit de fitness de la Mercedes-Benz să realizeze este, în principiu, să reducă timpul necesar mersului la sală între călătoriile pe distanțe mari, un act esențial pentru a organiza mai bine programul și așa aglomerat al șoferilor de camioane.

Mercedes-Benz TopFit Set constă într-un placaj solid, care joacă rolul unei suprafețe de sprijin pentru picioare și două mânere metalice de care este atașat un set adițional de corzi din cauciuc prinse cu o clemă elastică.

mercedes-benz-fitness-2

În cuvintele celor de la Mercedes, acest kit de fitness funcționează astfel: “Utilizatorul își pune propria greutate pe placă, iar cu dimensiunile de 65 x 40 de centimetri, aceasta se potrivește perfect pe suprafața podelei dintre scaune. Placa vine cu două perechi de cabluri cu nivel diferit de dificultate a antrenamentului. Acestea sunt făcute dintr-o formulă specială de cauciuc și au un grad constant de elasticitate. Acest lucru înseamnă că oamenii cu gabarit diferit pot exersa cu acest set, efortul necesar rămânînd constant oricât de mult este întins cabul.”

Cu niciun cost suplimentar, Mercedes oferă și o aplicație pentru aceste exerciții, în combinație cu patru exerciții video dezvoltate cu implicarea oficială a experților în sport.

Comentati?

Your email address will not be published.