Trei dintr-o lovitură – Divizia Mercedes-Benz Vans primește trei trofee

,
1.67K 0

Mercedes-Benz a plecat cu trei premii de la gala Vehiculelor Comerciale. Mercedes-Benz Sprinter a fost desemnat Cel mai bun van de clasă mare, Vito a câștigat categoria Cel mai bun van combi de clasă medie, iar Vito Sport a fost ales Cel mai un van de Lifestyle/Business.

Divizia Mercedes-Benz Vans pare imbatabilă în orice competiție. “Din nou, juriul a ales Mercedes-Benz is the judges, atât pentru modul în care vehiculele lor sunt construite, cât și pentru garanția excepțională oferită, fac aceste vehicule câștigătoare la orice categorie”, spune Matthew Eisenegger, editor la revista Trade Van Driver.

Steve Bridge, directorul Mercedes-Benz Vans Marea Britanie, a fost cel care a ridicat premiile. “Este al 5-lea an la rând când Sprinter a primit acest premiu – își păstrează titlul an de an de când s-au înființat Premiile Trade Van Driver, ceea ce reprezintă o realizare fantastică. Cele trei premii pe care le-am câștigat astăzi, aici, subliniază versatilitatea gamei noastre de vehicule, dovedind că, oricare ar fi cerințele, vehiculele noastre sunt alegerea potrivită.”

Mercedes-Benz Sprinter 2016 Mercedes-Benz-VansUn Sprinter mai puternic

Între timp, experții de la Stuttgart lucrează pentru a îndeplini și chiar a depăși cerințele. O nouă versiune Mercedes-Benz Sprinter cu o masă de 5,5 tone, a fost lansată, aceasta fiind inclusă într-o nouă clasă și beneficiind de motoare mai puternice.

Sprinter-ul de 5,5 tone vine cu două motoare noi, începînd din vara acestui an. Modelul entry-level a primit 114 CP și 84 kW de la 70. Versiunea următoare este cea cu 143 CP. Motoarele cu 163, respective 190 CP sunt disponibile în continuare.

Comentati?

Your email address will not be published.