Cum au ajuns ouăle de Paște pe un Mercedes sau ce pățești dacă parchezi aiurea

,
1.82K 0

Toți care conducem astăzi, am făcut școala de șoferi la un moment dat. Cu toții am învățat și cum să parcăm corect. Și da, toți știm că regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. Dar pentru numele lui Dumnezeu, măcar în trafic și în parcări, haideți să le respectăm! Dacă nu vrem să ajungem ca șoferii din următoarele fotografii. Haideți să vedem cele mai amuzante manevre de parcare făcute de câțiva șoferi de Mercedes-Benz și pedepsele. Dar ce vină au mașinile?

Mai aveți ouăle de Paște prin frigider sau le-ați aruncat pe toate în acest C-Class roșu? Ei bine, asta ți se întâmplă dacă parchezi de-a curmezișul. Șoferul neatent a primit coarne portocalii și chiar niște hârtie igienică. Poate îi va fi de folos dacă vrea să-și șteargă parbrizul înainte de a pleca spre cea mai apropiată spălătorie auto.

Bad parking cropped

Dar e în regulă. Mașina lui se spală. Într-un final. Dar credem că nicio spălătorie din lume nu mai poate salva acest Mercedes S-Class. Fostul primar al capitalei lituaniene, Vilnius, a folosit un tanc rusesc pentru a-i trage de mânecă pe șoferii care parchează neregulamentar. De fapt, le-a făcut praf mașinile și cu siguranță, s-a făcut înțeles. Dar, ca să vă liniștiți, trebuie să vă dăm încă o informație: mașina din fotografie a fost folosită special pentru filmarea unui clip electoral.

Vilnius S-Class tank bad parking

Ei bine, dacă ești micuț și drăguț, nu înseamnă că poți parca oriunde! “Nu parcați” chiar asta înseamnă, că nu trebuie să parcați, chiar dacă dimensiunile mașinii dumneavoastră sunt cam la jumătate față de oricare altă mașină. Dar acest mini-automobil a fost bătut în cuie, la propriu, și a meritat-o cu vârf și îndesat. Ah, scuze, nu trebuia să spunem “îndesat” în același paragraf cu smart.

smart parcat prost bad parking

Și dacă ești mare și parchezi aiurea, cu atât mai rău. Acest șofer avea probabil o urgență, și sperăm că urgența nu era una referitoare la cumpărături. Așa că n-a mai avut răbdare să caute un loc de parcare demarcate și pur și simplu, și-a urcat SUV-ul pe un trotuar, uimindu-i pe pietoni.

SUV bad parking

 

Și am păstrat partea cea mai interesantă pentru final. Dați-vă la o parte că vine Shakira. Celebra artistă și-a urcat mașina pe trotutar, chiar în dreptul unei treceri de pietoni din Barcelona. Norocul ei, iubitul fotbalist Gerard Pique a fost în apropiere ca să salveze situația. Oricum, este Mercedes-ul SLK250 de 60 000 de euro primit de cântăreață de la fundașul Barcelonei. Dar nu, Shakira, în niciun caz nu poți parca “Whenever, wherever” (“Oriunde, oricând”)…

Și a-propos, rămâneți pe recepție. În zilele următoare vă aducem cele mai recente informații despre colecția de Mercedes-uri a Shakirei.

Comentati?

Your email address will not be published.