Primul pick-up Mercedes va fi dezvăluit pe 25 octombrie

,
1.39K 0

Primul pick-up Mercedes va fi dezvăluit pe 25 octombrie și va purta denumirea de GLT sau X-Class. Noul model va fi construit în Europa și în America de Sud.

Mercedes GLT va împrumuta parțial structura de la noul Nissan NP300. Va fi construit și configurat de către Daimler, pentru a respecta nevoile tipice ale clienților din Europa, Australia, Africa de Sud și America Latină. Vehiculul va veni cu toate caracteristicile și funcțiile distinctive ale modelelor Mercedes-Benz.

Conform unor informații de culise, viitorul pick-up Mercedes-Benz va prelua, într-adevăr, baza tehnică de la modelul japonez, dar cu ecartament mai mare față de Navara. Mercedes GLT va avea și un interior diferit față de cel al Nissan-ului, deși camuflajul masiv ascunde orice detalii de design.

Mercedes-Benz GLT va veni cu un singur tip de carosorie, o cabină dublă cu patru uși. Suspensia spate independentă (combinația exotică dintre bara de torsiune și puntea spate cu cinci brațe, care și-a făcut apariția odată cu Nissan Navara), tracțiunea integrală 4Matic și transmisia manuală cu șase trepte, cu o transmisie automată cu șapte trepte aflată pe lista de opțiuni.

O gamă largă de trenuri de rulare, cu motoare cu patru și șase cilindri, va fi disponibilă alături de GLT, în versiuni pe benzină și pe motorină. Autocar dezvăluie că prețurile vor porni de la 30.000 de dolari pe cele mai ieftine piețe.

Producția pick-up-ului Mercedes-Benz va avea loc la uzina Renault din Cordoba, Argentina, și la uzina Nissan din Barcelona, în Spania, acolo unde Nissan NP300 Frontier și Renault Alaskan vor fi, de asemenea, produse. În octombrie, Mercedes-Benz va oferi mai multe informații despre design-ul noului pick-up, despre strategie și despre comercializare.

Comentati?

Your email address will not be published.