James Bond dă Mercedes-ul pe o ricșă într-o reclamă amuzantă

,
1.44K 0

Bond. James Bond. Faceți cunoștință cu șoferul de ricșă. Un șofer nebun de tot. Într- reclamă mai veche, agentul secret renunță la limuzina sa Mercedes, cu care a așteptat ore întregi într-un blocaj rutier din Bangkok. Bond speră că ricșa îl va duce la destinație la timp.

Când șoferul trăsurii motorizate își dă seama că are, pe bancheta din spate, un agent secret în carne și oase, accelerează și practic decolează, gonind prin piețe super aglomerate, restaurante de lux și șantiere. Fără opțiunea de a-și pune centura de siguranță, James Bond trebuie să se țină zdravăn de orice are la îndemână. Din când în când, îl atenționează pe șofer să fie atent la drum. Dar bravul șofer, prin mijloace mai puțin etice, reușește să-l ducă la destinație la timp. Bond are întâlnire cu o asiatică superbă, Zhang Ziyi, pe care probabil că o cunoașteți deja din “Tigru și dragon” sau “Memoriile unei gheișe”.

“Îmi pare rău că am întârziat, dar traficul este criminal aici”, se plânge frumoasa parteneră a lui Bond în timp ce coboară, la rândul ei, dintr-un Mercedes. Bond îi aruncă o privire de parcă i-ar spune “Știu foarte bine cum este traficul aici”. În semn de mulțumire, actorul care joacă rolul agentului secret, Pierce Brosnan, îi oferă șoferului nebun cartea sa de credit.

După cină, șoferul de ricșă își face din nou apariția. De data aceasta, conduce o ricșă de lux. Credeți că Bond va mai avea curajul să călătorească alături de el?

Actorul Pierce Brosnan este foarte pasionat de mașini. Deține el însuși un Aston Martin Vanquish, un Maserati Gran Turismo, iar recent, preferă vehiculele cât mai ecologice: și-a cumpărat un BMW Hydrogen 7 și un BMW i8. Exact acum un an, Brosnan a jucat rolul principal într-o reclamă la Kia Sorrento, care a fost prezentată în premieră la Super Bowl 2015.

Comentati?

Your email address will not be published.