Mercedes-Benz E-Class T-Modell 2017 își face apariția în simulări digitale

,
2.63K 0

Dacă v-ați întrebat vreodată cum ar arăta Mercedes-Benz E-Class 2017 în versiunea T-Modell, aveți acum șansa să vedeți noul model.

La scurt timp după mult mediatizatul debut al noului E-Class 2017, Mercedes merge cu toată viteza înainte, pregătindu-se deja să aducă pe piață versiunea T-Modell.

Până când Mercedes va dezvălui noul E-Class dedicat familiilor, X-Tomi Design ne oferă o avanpremieră a viitorului model. Interpretarea sa urmează îndeaproape limuzina în ceea ce privește atitudinea și dimensiunile generale, dezvăluind o siluetă care imită cu succes liniile mai micului C-Class T-Modell.

Singurul detaliu care pare să diferențieze E-Class de fratele său se concentrează asupra proporțiilor sale mai alungite, ușor mai sportive.

În ceea ce privește tehnologia și trenul de rulare, T-Modell nu va aduce surprize în comparație cu limuzina prezentată deja. Totul este nou și inovator, de la structura super ușoară și coeficientul aerodinamic de 0,23, până la ecranele mari de 12,3 inchi care domină bordul.

Apogeul noii game E-Class va fi noul motor diesel de 2 litri (nume de cod OM654), oferit în două versiuni: 110 kW / 150 CP pentru E 200 d (nu este disponibilă de la început) și 143 kW / 195 CP pentru E 220 d.

Sursă foto: X-Tomi Design

Comentati?

Your email address will not be published.