Mercedes S-Class facelift 2017 dezvăluit – cele mai recente fotografii spion

,
2.45K 0

Mercedes S-Class facelift 2017 se pregătește să-și consolideze statutul de lider, în toamna următoare. Modelul actualizat a fost din nou spionat și avem detalii.

În 2013, Mercedes a dezvăluit noul S-Class în cadrul unui eveniment spectaculos găzduit de centrul de livrare al companiei Airbus de la Hamburg. Acum, seria W222 facelift se pregătește să ajungă pe piață în 2017. Noile fotografii spion arată că design-ul limuzinei este supus doar unei revizii minore. Cea mai mare modificare este reflectată de partea frontală. În acest sens, S-Class va prezenta farurile cu design nou, cu trei benzi superioare LED în locul celei unice de acum. Se pare că și benzile luminoase tipice brand-ului din stopuri au primit o nouă configurație.

În plus, noul Mercedes S-Class va beneficia de cea mai nouă generație de faruri LED multi-beam. Sistemul îi permite șoferului să conducă în permanență cu faza lungă activată – în funcție de situația traficului, unitățile LED individuale fiind oprite, de exemplu, pentru a evita orbirea șoferilor care vin din direcția opusă. Mai mult, un accent deosebit va fi pus pe sistemul de detectare a pietoninlor sau a animalelor.

Mercedes S-Class facelift

În timp ce exteriorul Mercedes-ului S-Class este abia schimbat, inginerii și designerii Mercedes i-au acordat interiorului mult mai multă atenție. Dispunerea cu ecran dual de mari dimensiuni va imita configurația noului E-Class, cadrul devenind mai subțire, iar comutatoarele mecanice care despart display-ul rezervat panoului de bord din ecranul multimedia central au dispărut.

Mercedes S-Class faceliftÎn plus, pasagerii pot controla sistemul Command prin intermediul comenzilor prin gesture, această funcție fiind replica celor de la Mercedes la funcția similară de la noul BMW Seria 7.

Gama de motorizare rămâne, în mare parte, neschimbată, dar ne așteptăm la o putere superioară și la un consum și emisii CO2 reduse. Se pare că Mercedes va reveni la rădăcinile sale L6, cu o nouă generație de motoare cu șase cilindri în linie, care va fi disponibilă și la noul E-Class pe parcursul acestui an. Și transmisia automată cu nouă trepte va fi oferită în cadrul gamei.

Foto: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.