Mercedes-Benz C-Class Cabrio – cele mai noi detalii şi poze spion

,
2.35K 0

Viitorul Mercedes-Benz C-Class Cabrio a fost din nou spionat în timpul programului de teste de iarnă. Noul model va ajunge în showroom-urile Mercedes anul viitor, alături de ruda sa coupe, a cărei lansare a fost confirmată deja pentru septembrie.

Dacă informațiile se dovedesc a fi corecte, C-Class Cabrio este programat să devină cea mai ieftină decapotabilă din actualul portofoliu Mercedes, mai accesibilă chiar decât versiunea de bază a roadster-ului SLK actual.

Noul C-Class Cabrio de la Mercedes va moșteni platforma actualului sedan C-Class. Cunoscut intern sub numele de cod C 205, noul Cabrio va avea un acoperiș textil, o soluție cu avantaje clare în materie de greutate și costuri.

Mercedes-Benz C-Class Cabrio va avea un design mai senzual decât cel al lui S-Class Coupe, spune șeful departamentului de design Gorden Wagner, care insistă că C-ul va fi și “mai interesant de condus decât de privit”.

Mercedes-C-class-Cabrio-0081

O versiune C63 AMG va fi disponibilă încă de la început, conform șefului AMG Tobias Moers, din moment ce rudele sale AMG, care sunt vârfuri de gamă, C-Class Cabrio și Coupe, sunt programate să devină cei mai aprigi rival pentru M4 de la BMW, recent reconfigurat.

Puterea pentru cea mai bună versiune Mercedes-AMG va veni din noul motor AMG V8 de 4.0 litri cu peste 500 CP, care, cel puțin teoretic, ar trebui să-i confere un mic avantaj față de BMW M4.

Sursă foto: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.