ACESTA ESTE! Mercedes C-Class Cabrio 2017 în toată splendoarea

,
1.67K 0

Doamnelor și domnilor, vă prezentăm noul Mercedes C-Class Cabrio 2017, cu o săptămână înaintea debutului său oficial, care va avea loc la Salonul Auto de la Geneva. Galerie completă.

Mașina a fost spionată practic fără niciun fel de camuflaj de către vânătorul de prototipuri Mercedes Walko. Totul este la vedere, spatele mașinii fiind vizibil pentru prima oară.

Evident, noul Mercedes C-Class Cabrio 2017 este inspirat, în ceea ce privește stilul, de noul C-Class Coupe, prezentînd o configurație asemănătoare a stopurilor și un portbagaj cu design similar.

Cea mai recentă filmare spion confirmă faptul că Mercedes nu va alege soluția acoperișului rigid, optînd în schimb, pentru unul din textil, pentru a menține masa redusă, contrar deciziei celor de la BMW de a-și dota actualul model Seria 4 cu un plafon metalic.

În ceea ce privește motorizările, Mercedes C-Class Cabrio va moșteni practic platforma MRA a actualei limuzine C-Class, așa că unități cu patru și șase cilindri preluate de la Coupe i se vor alătura senzaționalului V8 biturbo folosit și la AMG GT, motor rezervat vârfului de gamă Mercedes-AMG C 63 Cabrio – cu 476-510 CP la dispoziție.

Încă un amănunt interesant este cel referitor la savurosul C 450 AMG. Ca urmare a deciziei celor de la Mercedes de a regândi strategia AMG și de a repoziționa toate modelele AMG Line ca versiuni Mercedes-AMG veritabile, C 450 AMG va beneficia de modificarea de nume pe care o anticipam. Așadar, vom avea onoarea să cunoaștem Mercedes-AMG C 43.

RĂMÂNEȚI PE RECEPȚIE PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII, DAR ȘI PENTRU ȘTIRI DESPRE TOT CE SE ÎNTÂMPLĂ LUNA VIITOARE LA GENEVA.

VIDEO: Walko

Comentati?

Your email address will not be published.